Wyndham, Türkiye’deki ilk Dolce otelini açtı

Wyndham, Türkiye’deki ilk Dolce otelini açtı

Wyndham, Türkiye’de ilk Dolce oteli Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı Wyndham’ın Türkiye’deki portföyü DRD Hotels ortaklığında açıldı. DRD Hotels ile Wyndham ortaklığında La Quinta by Wyndham Çeşme ve Wyndham Datça Perili Bay otelleri de misafirlerini ağırlamaya başladı.


95’ten fazla ülkedeki yaklaşık 9 bin 200 otelle faaliyet gösteren Wyndham Hotels & Resorts'un, Türkiye’deki ilk Dolce oteli olan Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı misafirlerini ağırlamaya başladı.

Otel sahibi ve işletmecisi DRD Hotels ile Wyndham arasındaki ortaklık, La Quinta by Wyndham Çeşme ve Wyndham Datça Perili Bay otellerinin açılışını gerçekleştirildi.

Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı’da  155 oda ve süitin yanı sıra  açık ve kapalı havuzlar, fitness merkezi ve spa alanları ile Akdeniz mutfağından çeşitli lezzetlerin sunulduğu tesis içi restoranlar gibi olanaklar bulunuyor.

Her şey dahil konseptinde hizmet verecek olan otelde 300'e kadar misafirin ağırlanabildiği ve 500 metrekareye yayılan etkinlik alanlarının yanı sıra bahçesi ve misafirlere özel plajı da düğünler ve diğer özel etkinlikler için kullanılabiliyor.

Dolce by Wyndham’ın dünya genelindeki portföyünde Milano, Versay, Hanoi ve Toronto da dahil olmak üzere dünyanın çeşitli şehirlerindeki oteller yer alıyor.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, "Dolce by Wyndham markasını Türkiye’ye getirmemiz, büyüme stratejimizde önemli bir dönüm noktasını oluşturuyor. Açık ve faal durumdaki otel sayısı bazında Türkiye’deki en büyük uluslararası otel grubu olarak, DRD Hotels ile birlikte Çeşme ve Datça’da gerçekleştirdiğimiz bu yeni açılışlarla, Türkiye’nin kıyılarında ve hızla gelişen şehirlerinde yüksek kaliteye sahip ve üst segmentteki konaklama hizmetlerimizi çeşitlendirme kararlılığımızı ortaya koyuyoruz. Bu ortaklıkla, bir yandan otellerde konaklamayı erişilebilir kılarken, aynı zamanda misafirlerimize olağanüstü deneyimler sunma hedefimizi de bir kez daha vurgulamış oluyoruz" dedi.

DRD Hotels Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Hakan Aydın, “Wyndham Hotels & Resorts ile olan ortaklığımızı, her biri kendine özgü özelliklere sahip üç farklı marka altında yaptığımız bu açılışlarla büyütüyoruz. Otellerimizi, hem yurt içinden hem yurt dışından ziyaretçilere hitap eden, Türkiye’nin en popüler destinasyonlarına taşıyoruz. Wyndham’ın globaldeki gücü, sınıfının en iyisi teknolojileri ve yaklaşık 108 milyon kayıtlı Wyndham Rewards üyesine erişim imkanı bir araya geldiğinde, misafir deneyimini ileri bir noktaya taşıyan ve büyümemize güç katan eşsiz bir platform oluşturuyor. Wyndham’ın kendi adını taşıyan markasıyla Datça’da gerçekleştirdiğimiz yeni açılışımız da üst segmentte ve hizmet çeşitliliğine sahip konaklama imkanları sunma kararlılığımızı yansıtıyor” dedi.

İki otel daha açtı

Wyndham ve DRD Hotels, Türkiye’deki ilk Dolce oteline ek olarak iki tesisin açılışını daha aynı gün içinde gerçekleştirdi.

La Quinta by Wyndham Çeşme: Çeşme’deki ilk, Türkiye genelindeki dördüncü La Quinta by Wyndham oteli olma özelliğine sahip. Otel 75 oda ile müsafirlerine hizmet verecek.

Wyndham Datça Perili Bay: Datça yarımadasındaki ilk Wyndham oteli olan tesiste 152 oda bulunuyor.

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye genelinde, yeni açılan Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı, La Quinta by Wyndham Çeşme ve Wyndham Datça Perili Bay de dahil olmak üzere, açık ve faal durumda 120’ye yakın oteli bulunuyor. Bunlara ek olarak, şirketin Türkiye’deki proje stokunda 25’ten fazla otel projesi daha yer alıyor.



Bu Haber 26.06.2024 - 13:57:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.