WhatsApp’a yeni özellik

WhatsApp’a yeni özellik

WhatsApp, yeni güncelleme ile kullanıcıların grup sohbetlerinde etkinlik oluşturmasına olanak tanıyor. WhatsApp etkinlik oluşturma özelliği daha önce yalnızca topluluklarla sınırlı olarak kullanılabiliyordu.


WhatsApp, kullanıcıların etkinlik oluşturmasına olanak sağlayacak bir özelliği daha kullanıma sundu. Yeni özellik ile sadece topluluklarda değil, kullanıcılar normal grup sohbetlerinde etkinlik oluşturabilecek.

Sözcü’de yer alan habere göre, WhatsApp, kullanıcıların etkinlik oluşturmasına olanak sağlayacak bir özelliği kullanıma sundu.

Daha önce bu özellik yalnızca topluluklarla sınırlıydı ancak WhatsApp, işbirliğini ve koordinasyonu daha da geliştirmek için bu özelliği normal grup sohbetlerine genişletti.

WhatApp etkinlik oluşturma özelliği sayesinde kullanıcılar ad, açıklama, tarih, isteğe bağlı konum gibi etkinlik ayrıntılarını girebilir ve sesli veya görüntülü aramanın gerekli olup olmadığını belirtebilir. Bu hamle, mesajlaşma uygulaması kullanıcılar için daha iyi hale getirmenin yanı sıra iş hayatındaki etkisini de arttırmayı amaçlıyor.

 



Bu Haber 01.07.2024 - 15:29:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.