TUI İngiltere'de Andrew Flintham'ın koltuğuna Neil Swanson oturuyor

TUI İngiltere'de Andrew Flintham'ın koltuğuna Neil Swanson oturuyor
TUI Grubunun yeniden yapılanma hamlesi sonrası taşlar yerinden oynadı. Andrew Flintham şirketten gidiyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler

26 Eylül'de yeniden yapılanma planını kamuoyuna duyuran TUI Grubu, "Markets" (tur operatörlüğü) ve "Airlines" işlerini birleştireceğini açıklamış, grup içinde yeni görevlendirmeler yapmıştı.

Yeni yapılanma kapsamında şu anda TUI'nin Almanya ve merkez Avrupa  (Almanya, Avusturya, İsviçre ve Polonya) CEO'luğu görevini yürüten Stefan Baumert, yeni yapılanan "Markets + Airlines" departmanında Ticaret Direktörü sıfatıyla gelecekte grubun Avrupa pazarındaki tüm uçuş ve otel satın alımlarından sorumlu olacak ve Markest+Airlines departmanının başındaki isim olan, grubun yönetim kurulu üyesi, David Schelp'e rapor verecek. 

Stefan Baumert'in halihazırda yürüttüğü TUI Almanya CEO'luğu görevini ise ekim ayından itibaren, şu anda satış ve pazarlama direktörlüğü görevini yürüten, Benjamin Jacobi devralacak

Grubun yeniden yapılanma kararı kapsamında dikkat çeken bir ayrılık haberi geldi. Buna göre 2018 yılından bu yana TUI İngiltere'ye liderlik eden Andrew Flintham şirketten ayrılıyor. Flintham'ın, bundan sonraki kariyerine British Airways Holidays'te devam edeceği açıklandı. Flintham'dan boşalan koltuğa ise Neil Swanson'un oturacağı açıklandı. 

2001 yılında bu yana TUI Grubunda çeşitli görevlerde bulunan Neil Swanson, 2023 yılından bu yana TUI İngiltere'nin pazarlama direktörü olarak görev yapıyor.


Bu Haber 28.09.2024 - 18:58:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.