TUI Grubu Latin Amerika'da 4 turizm pazarına birden girdi 

TUI Grubu Latin Amerika'da 4 turizm pazarına birden girdi 
Latin Amerika pazarına da giren Avrupa'nın en büyük seyahat gurubu TUI, uluslararası büyüme açılımını hızlandırıyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya merkezli uluslararası seyahat grubu TUI, şimdi de Latin Amerika pazarına adım atıyor. Şirket, bu açılımında kendi teknolojik alt yapısı ile Portekiz ve İspanya ekiplerinin uzmanlığından yararlanacak. 

TUI'nin müşterilerine özel tatil deneyimi sunmak için Latin Amerika'da Arjantin, Meksika, Uruguay ve Kolombiya'daki seyahat acenteleri ile yakın iş birliği içinde çalışacağı açıklandı. 

Söz konusu ülkelerdeki seyahat acenteleri ve müşteriler, tamamen yerelleştirilmiş bir TUI dijital platformu üzerinden tur ve tatil satın alabilecekler. Platform aynı zamanda, Latin Amerika pazarındaki ek partnerler tarafından da kullanılabilecek. 

TUI CEO'su Sebastian Ebel, "Dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir kişiye tatiller sunabilecek ürün çeşitliliğine ve teknolojik alt yapıya sahibiz." dedi. 

TUI'nin yeni dijital platformu Latin Amerika pazarına özel, o bölgedeki acenteleri ve müşteriler için özel olarak tasarlandı. Platformada, önceden tanımlanmış tatil paketlerinin yanında dinamik tatil oluşturma seçeneğine de olanak verecek şekilde hazırlandı.


Bu Haber 17.09.2024 - 14:16:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.