TUI Grubu açıkladı: Türkiye’de büyümek istiyoruz 

TUI Grubu açıkladı: Türkiye’de büyümek istiyoruz 
Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve otelcilerle görüşen TUI'nin CEO'su Sebastian Ebel, Türkiye'de büyümek istediklerini belirtti.

Turizm Güncel – Dış Haberler

TUI Grubu Türkiye'de turizmle ilgili tüm iş alanlarında büyümek istiyor. Türkiye'ye gelerek Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve otelcilerle görüşen TUI Grubunun CEO'su Sebastian Ebel, iddialı büyüme planları konusunda bilgilendirmede bulundu.

Türkiye ilk olacak

Türkiye'deki otel  partnerleriyle iş birliğini geliştirmek ve TUI'nin kendi markalı otellerini daha da genişletmeyi planladıklarını açıklayan Sebastian Ebel, Türkiye'nin TUI Hotels & Resorts için CO2 içermeyen ilk destinasyon olacağını açıkladı. Ebel "Türkiye'deki otellerle çalışmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye'de büyümeye devam etmekte kararlıyız. TUI, Türkiye'de turizmin daha da gelişmesi için muazzam bir potansiyel görüyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye’de 33 oteli ve 25 bin yatağı var

Türkiye'ye daha fazla turist getirmek için otellerle olan partnerliklerini daha geliştirmek istediklerini anlatan Ebel, 33 otelde 25 bin yatağa ulaşan TUI markalı otellerin sayısını daha da artıracaklarını, portföylerine eklenen son iki tesisin TUI BLUE Angora Beach ile TUI MAGIC LIFE Beldibi olduğunu söyledi. 

Yaz destinasyonu olarak bilinen Türkiye'de sezonu sonbahar ve kış aylarına da yayacaklarını ifade eden TUI Grubunun CEO'su, TUI'nin güçlü olduğu Almanya ve İngiltere pazarlarında Türkiye'yi 12 ay pazarladığını belirtti. Ebel, diğer kaynak pazarlarda da Türkiye'yi 12 ay satacaklarını anlattı.

“Türkiye’de muazzam bir büyüme var”

TUI CEO'su Sebastian Ebel açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Uzun yıllardır misafirlerimizin gözde destinasyonu olan Türkiye'nin bu eğiliminin nasıl devam ettiğini tüm pazarlardaki muazzam büyüme ile açıkça görüyoruz. Türkiye, güçlü bir kaliteye odaklanan etkileyici bir destinasyon. Konaklamadan havacılığa, tur operatörlüğünden kruvaziyere kadar, Türkiye'de turizmin her alanında büyümek istiyoruz. Türk turizm sektörü dünyadaki en başarılı olanlardan biri ve muazzam bir potansiyel barındırıyor. Burada işimizi daha da büyütmeyi dört gözle bekliyorum."


Bu Haber 06.09.2024 - 10:27:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.