THY'den ‘TKCONNECT’ platformu için stratejik ortaklık

THY'den ‘TKCONNECT’ platformu için stratejik ortaklık

Türk Hava Yolları seyahat acentelerine yönelik dağıtım hizmeti sağlayan "TKCONNECT’" uygulaması için bazı içerik toplayıcılarıyla iş birliği yaptığını duyurdu.


Türk Hava Yolları (THY), geçtiğimiz günlerde ABD-Teksas merkezli dünyanın en büyük uçuş rezervasyon dağıtım sistemi (GDS) durumundaki Sabre'den çıkarılmıştı.

THY’nin Sabre’den çıkarılmasının ardından kendi rezervasyon dağıtım sistemini kuracağı iddia edilmişti.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan yeni açıklamada ise seyahat acentelerine yönelik dağıtım hizmeti sunan "TKCONNECT’" uygulaması için bazı içerik toplayıcılarıyla stratejik ortaklıklar yapıldığı belirtildi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, TKCONNECT uygulamasının yaygınlaştırılmasında Travelfusion, Verteil, DRCT, Mystifly, Nuua, Nuflights ve Theta ile iş birliği yapıldığı belirtildi.

THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, içerik toplayıcıların tecrübeleri ve uzmanlıklarının TKCONNECT’in erişimini ve etkisini en üst düzeye çıkaracağını söyledi.

Olmuştur ayrıca NDC teknolojisini benimseyerek, daha bağlantılı ve verimli bir seyahat ekosisteminin önünü açtıklarını söyledi.



Bu Haber 06.09.2024 - 11:55:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.