TatilBudur’dan hafta sonu için denize yakın destinasyon önerileri

TatilBudur’dan hafta sonu için denize yakın destinasyon önerileri

TatilBudur, hafta sonu için İstanbul’da denize yakın tatil destinasyonlarını belirledi.


TatilBudur; hafta sonu için denize yakın tatil destinasyonlarını belirledi.  Yazın sıcak günleri devam ederken, Büyükada, Şile,  Ağva, Yalova - Çınarcık ve Kırklareli kısa süreli tatillerin öncelikli alternatifleri arasında yer alıyor. TatilBudur hafta sonu için İstanbul’a yakın deniz programı yapmak isteyenlere alternatif taksit seçenekleri ve ödeme kolaylıklarıyla konaklama önerileri sunuyor.

Prens Adaları

Prens adalarının en büyüğü olan Büyükada, şehir içi ulaşım imkanıyla sıcak yaz günlerinin en yoğun ziyaretçi alan lokasyonlardan biri.

Şile-Ağva

İstanbul’un kıyı ilçelerinden Şile’nin incisi Ağva, şehrin içinde doğal güzellikleriyle öne çıkıyor. Ağva, , bu sıcak günlerde İstanbul’un temposundan bir nebze uzaklaşmak isteyenler için ideal bir tatil alternatifi oluyor.

Çınarcık

İstanbul’a en yakın sayfiye yerlerinden biri olan Çınarcık, Marmara Denizi’ne olan kıyısıyla şehirlilerin en çok tercih ettiği lokasyonlardan biri. Deniz yoluyla kolaylıkla ulaşılabilen Çınarcık, Erikli Şelalesi, Kum Plajı ve yaylaları ile sakin bir tatil imkanı sunarken trekking alanları dikkat çekiyor.

İğneada

Longoz ormanlarıyla öne çıkan İğneada, Karadeniz’de denize girilebilen en uzun ve büyük sahil şeritlerinden birine sahip.

Yazın en sıcak günlerinde, yakın lokasyonlar tercih ederek şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyenleri TatilBudur’da taksit seçenekleri ve otelde ödeme imkanları bekliyor.



Bu Haber 31.07.2024 - 16:51:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.