TatilBudur, 14. QM Awards'ta iki ödülün sahibi oldu

TatilBudur, 14. QM Awards'ta iki ödülün sahibi oldu

TatilBudur; QM Awards ödüllerinde “Türkiye'nin En İyi QM Dijital Tur Operatörü ve Acentesi” ve “En İyi İç Pazar Reklam Filmi” ödüllerini kazandı.


TatilBudur; QM Awards ödüllerinde “Türkiye'nin En İyi QM Dijital Tur Operatörü ve Acentesi” ve “En İyi İç Pazar Reklam Filmi” ödüllerinin sahibi oldu.

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen ve bu yıl 14.’sü düzenlenen QM Awards töreninde TatilBudur adına ödülleri alan Kontrat ve Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Çubuk; “TatilBudur olarak kuruluşumuzdan bu yana müşterilerimize en kaliteli ve keyifli tatil deneyimlerini sunmak için çalışıyoruz. Hizmet kalitemizden ödün vermeyen yapımız, yenilik ve teknoloji odaklı bakış açımızla, bugün aldığımız “Türkiye'nin En İyi QM Dijital Tur Operatörü ve Acentesi” ve “En İyi İç Pazar Reklam Filmi” ödülleri, bu hedeflerimize ulaşma yolunda ne kadar doğru adımlar attığımızın bir göstergesi. Bu ödülleri kazanmak, sadece bizim için değil aynı zamanda  tüm çalışma arkadaşlarımız  ve iş ortaklarımız için büyük bir motivasyon kaynağı. Bu sebeple bu kıymetli ödülü tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

‘Türkiye’nin En Kapsamlı Turizm Ödülleri’ olan 14. QM-Quality Management Awards bu yıl 11 ana kategori ve 64 farklı dalda verilen ödülleriyle Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul ediliyor.



Bu Haber 06.08.2024 - 13:24:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.