Six Senses Kaplankaya'da doluluk yüzde 30 arttı 

Six Senses Kaplankaya'da doluluk yüzde 30 arttı 
Six Senses Kaplankaya, bu yıl düşük talep ve dolulukla gündeme gelen Bodrum'da doluluğunu yüzde 30 arttırdığını açıkladı.

Türkiye’de yedi yıl önce 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Bodrum Six Senses Kaplankaya’da düzenlenen 'üst düzey liderlik konferansı'na katılan Six Senses Hotels Resorts & Spa CEO’su Neil Jacobs, Türkiye turizmine ve Bodrum'daki tesislerine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

"Doluluk oranımız yüzde 30 arttı"

Etkinlikle Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulunan Neil Jacobs, Bodrum'daki otellerin dolulukta pazar payı kaybettiğini ancak Six Senses Kaplankaya’nın doluluk oranını geçen yıla göre yüzde 30 artırdığını belirtti. Türkiye’nin turizm potansiyeli değerlendiren Jacobs, “Türkiye’de turizm sektörün gerçek potansiyelinin tam anlamıyla kullanılabilmesi için altyapıya sürekli yatırım yapılması, dijital dönüşüme ve sürdürülebilir turizm girişimlerine odaklanılması gerekiyor. Türkiye, güncel trendleri benimseyerek, hizmet standartlarını iyileştirerek ve turizm deneyiminin değerini artıran niş pazarlara odaklanarak turizm stratejisini daha da yukarı taşıma fırsatına sahip. Gelecek potansiyelinin, umut verici olduğunu düşünüyorum” dedi.

5 yıl içinde 50 tatil köyüne ulaşacak

Six Senses’in yüksek gelirli misafirlere hitap ettiğini belirten Jacobs, yeni yatırımlarını şöyle anlattı: “Six Senses, önümüzdeki beş yıl içinde mevcut resort sayısını iki katına çıkararak dünya genelinde 50 tatil köyüne ulaşmayı hedefliyor. Londra, Roma ve Bangkok gibi şehir merkezlerinde yeni projeler başlatıyoruz. Six Senses Places adıyla markalı konutlar ve kentsel wellness kulüplerine özel bir odaklanma söz konusu.”


Bu Haber 23.09.2024 - 12:00:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.