Sapanca’da bir aile kiraladıkları bungalovun yatak odasında gizlenmiş kamera buldu. Olayın ardından otel işletme sahibi ve çalışanı tutuklanırken, belediye işletmeyi mühürledi.
Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için İstanbul’dan Sakarya’nın Sapanca ilçesine giden bir aile, kiraladıkları bungalovun yatak odasında ampul içine gizlenmiş bir kamera buldu.
Kameranın hem yatak odasını hem de jakuziyi gören bir konumda olduğu belirlendi.. Durumu hemen polise bildiren aile, olayın ardından sosyal medyada yaşadıklarını paylaşarak özel hayatın ihlaline dikkat çekti. Emniyet ekipleri, bungalovda bulunan tüm elektronik cihazlara el koyarak inceleme başlattı.
Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği (SAVİBU) Başkanı Ali Safa Alaçam, olayın sabotaj olabileceğini belirterek üzgün olduklarını ifade etti. Sakarya Valiliği ise hem adli hem de idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Son gelişmelere göre, işletme sahibi H.K. ve çalışan T.S. gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ayrıca, Sapanca Belediyesi işletmeyi süresiz olarak kapatma kararı aldı.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri