SAN TSG, THY’nin NDC teknoloji ortaklığına öncülük ediyor

SAN TSG, THY’nin NDC teknoloji ortaklığına öncülük ediyor

Türkiye'nin önde gelen turizm yazılım şirketi SAN Tourism Software Group (SanFlight), Türk Hava Yolları'nın dijital dönüşüm stratejileri kapsamında NDC teknolojisi alanında Türkiye merkezli teknoloji partneri olarak sektöre öncülük ediyor.


SAN Tourism Software Group (SAN TSG), Türkiye'nin en prestijli havayolu şirketi Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucunda, NDC teknolojisi alanında Türkiye merkezli bir teknoloji partneri olarak önemli bir adım attı. Bu stratejik ortaklık, SanFlight’ın yazılım desteği verdiği acentelerin dijital dönüşüm süreçlerini hızlandırmayı ve küresel havacılık sektöründe yenilikçi çözümler sunmalarını hedeflemektedir.

SanFlight, gelişmiş online uçak bileti rezervasyon sistemine Türk Hava Yolları'nın geniş NDC envanterini entegre ederek, seyahat sektörüne daha zengin ve kişiselleştirilmiş müşteri deneyimleri sunmayı amaçlıyor. Bu iş birliğinin gerçekleşmesinde SAN TSG’nin sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesi, yenilikçi yaklaşımı ve yüksek kaliteli yazılım çözümleri etkili olmuştur.

SanFlight Genel Müdürü Serkan Selen, bu önemli iş birliği hakkında şu sözleri dile getirdi: "Türk Hava Yolları gibi dünya çapında tanınan bir marka ile iş birliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu ortaklık, SAN TSG’nin teknoloji liderliğini daha da güçlendirirken, halihazırda 74 ülkede yazılım hizmeti sunduğumuz acentelerin Türk Hava Yolları'nın NDC entegrasyon ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamamıza olanak sağlayacak. Ayrıca, Türk Hava Yolları'nın dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz."

Türk Hava Yolları yetkilileri de SAN TSG ile olan bu iş birliğinden duydukları memnuniyeti belirterek şunları ifade etti: "SAN TSG ile stratejik ortaklık yaparak, TKCONNECT'in yaygınlaştırılmasında önemli bir adım atıyoruz. SAN TSG’nin seyahat teknolojileri konusundaki geniş deneyimi, TKCONNECT’in global erişimini artırmada önemli bir rol oynayacak. Türk Hava Yolları olarak, yolcularımıza daha kişiselleştirilmiş, esnek ve hızlı hizmet sunmayı hedefliyoruz ve bu iş birliği sayesinde, bu hedefe daha da yaklaşmış olacağız."



Bu Haber 23.09.2024 - 14:54:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.