Şamil Tayyar’dan AJet tepkisi: Tam bir facia!

Şamil Tayyar’dan AJet tepkisi: Tam bir facia!

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda AJet'in fiyatlarına ve rötarlarına tepki gösterdi.


Türk Hava Yollarının (THY) Anadolu Jet ismiyle hizmet ismiyle veren AJet’i bağımsız bir şirkete dönüştürmesinin ardından yaşanan aksaklıklara AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar tepki gösterdi.

Tayyar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Eskiden zenginler, ağalar, beyler binerdi uçağa. Sınıfsal bir ayraçtı aynı zamanda. Çocukken anılarını dinlerdik uçak yolcularının. Yeşilçam filmlerinin vazgeçilmez dekoruydu Yeşilköy (Atatürk) Havalimanı. Yıllar sonra AK Parti döneminde uçaklar geniş kitlelere ulaştı, kimi yerde uçak bilet fiyatları otobüslerin gerisine düştü, teşbih olsun diye ifade edeyim ağasıyla marabası aynı hava aracının müdavimi oldular.

Sınıflar arası keskin ayrılıkların törpülendiği, ulaşımda konforun tabana yayıldığı bu gelişme, AK Partililerin gururla anlattığı başarı öyküsüydü.

Ya şimdi? Önce bilet fiyatları çıldırdı, sonra rötarlar. Hele Ajet tam bir facia. Bunu hak etmiyoruz” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 02.07.2024 - 13:46:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.