Ramada by Wyndham Dalaman kapılarını açtı

Ramada by Wyndham Dalaman kapılarını açtı

Türkiye’de yaklaşık 120 oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, yeni otelini Dalaman’da açtı.


95’ten fazla ülkede yaklaşık 9 bin 200 oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Muğla’da Ramada by Wyndham Dalaman otelinin açılışını gerçekleştirdi.

Mülkiyeti Dalaman Airport Palace Turizm’e ait olan ve aynı şirket tarafından işletilen Ramada by Wyndham Dalaman’da 137 odanın yanı sıra, konferanslarda 200’e kadar, ziyafetlerde ise 100’e kadar misafirin ağırlanabildiği ve kurumsal etkinlikler, düğünler ve diğer özel kutlamaların düzenlenebildiği etkinlik alanı, wellness merkezi, spa, fitness merkezi, sauna odaları ve bir buhar odası da bulunan hamam da yer alıyor.

Türkiye genelinde açık durumdaki yaklaşık 120 oteliyle ülkedeki en büyük uluslararası otel şirketi konumuna sahip olan Wyndham, bu yeni açılışla Türkiye’de büyümeye devam etme kararlılığını da tekrar vurguluyor. 

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Pazar Yönetici Direktörü Panos Loupasis, “Ramada by Wyndham, dünya genelindeki tanınırlığı, olağanüstü hizmet anlayışı ve misafirlere çok çeşitli destinasyonlarda unutulmaz deneyimler sunmasıyla marka portföyümüzde önemli bir yere sahip olmaya devam ediyor. Dalaman’daki ilk otelimizin açılışını, incelikle düşünülmüş tasarımı ve günümüzün ihtiyaçlarına cevap veren birinci sınıf olanaklarıyla öne çıkan bu tesisimizle gerçekleştirmekten heyecan duyuyoruz. Türkiye’nin kıyı bölgeleri bizim için çok önemli bir pazar ve burada büyümeye devam ederek, bölgedeki otel sahiplerini destekleme ve hem misafirlerimiz hem de ortaklarımız için değer yaratma kararlılığımızı ortaya koymuş oluyoruz” dedi.

Dalaman Airport Palace Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tan, “Dalaman, harika plajlara kolay erişim imkanı sunması, turistik cazibe merkezleri ve doğa harikalarıyla hem dinlenme hem de keşif açısından çok zengin fırsatlar barındırıyor. Wyndham'ın hacmi ve globaldeki uzmanlığından destek alarak, hızla gelişen bu bölgede dünya standartlarında hizmet sunacağız. Dalaman'daki potansiyeli, Wyndham ile birlikte hem misafirlerimiz için değer yaratacak, hem de ilçenin ve ilçedeki turizm hizmetlerinin gelişimini destekleyecek şekilde harekete geçiriyor olmaktan çok mutluyuz” dedi.



Bu Haber 24.09.2024 - 14:26:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.