Conrad Istanbul Bosphorus’un yeni genel müdürü Rainer Gieringer oldu.
Otelcilik sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Rainer Gieringer, Conrad Istanbul Bosphorus’ta genel müdürlük görevine getirildi.
Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da genel müdür olarak görev yapan Gieringer, daha önce Athenee Palace Hilton Bucharest, Hilton Budapest City ve Hilton Istanbul Bosphorus gibi birçok otelde üst düzey yöneticilik yaptı.
Daha önce Hilton Sofia, Ankara HiltonSA ve Hilton Mainz gibi önemli otellerde de görev alan Gieringer, Conrad Istanbul Bosphorus’a yenilikçi bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri