PEGAS ve FUN&SUN, İstanbul turlarını satışa açtı

PEGAS ve FUN&SUN, İstanbul turlarını satışa açtı

İstanbul'un son dönemde Ruslar arasında giderek daha popüler hale geldiği ve tur operatörlerinin kış dönemi İstanbul turlarını satışa açtığı belirtiliyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

İstanbul'a dönük ilgilinin arttığı Rusya'da tur operatörleri, genişletilmiş kış programlarını satışa açmaya başladı.

Rusya'dan İstanbul'a yapılan tarifeli uçuşlarda blok koltuk alan PEGAS Touristik, tur paketlerini satışa sundu. Rusların İstanbul'a şimdiden rezervasyon yapmaya başladığı ifade edildi.

ATOR'un bülteninde yer alan habere göre, PEGAS Touristik'in 12 Ekim'de başlayacak İstanbul turları 30 Mart'a kadar devam edecek. Turlar sadece Moskova çıkışlı olarak gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 2 yıldızdan 5 yıldıza 236 oteli programına alan PEGAS Touristik, 4 gecelik turları 55 bin rubleden başlayan fiyatlarla satışa sundu.

İstanbul turlarını satışa açan bir diğer Rus tur operatörü ise FUN&SUN oldu. Tur operatörü, Ural Airlines ile yaptığı yaz charter programını Moskova'dan yapılacak kış dönemi uçuşlarıyla genişletti. Şirket 8 Kasım 2024 - 29 Mart 2025 arasında İstanbul'a charter uçuşlar yapacak. FUN&SUN'ın İstanbul turlarının fiyatı, 133 bin rubleye kadar çıkıyor.



Bu Haber 22.08.2024 - 09:08:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.