Nirvana Basketball Weeks başlıyor

Nirvana Basketball Weeks başlıyor

Nirvana Basketball Weeks, Cosmos Sports Center ve Nirvana Cosmopolitan Hotel ev sahipliğinde başlıyor.


Nirvana Basketball Weeks, eylül ayı boyunca Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen basketbol takımlarını ağırlıyor. TÜBAD (Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği) ve TBF (Türkiye Basketbol Federasyonu) desteğiyle düzenlenen Nirvana Basketball Weeks 2024, Cosmos Sports Center ve Nirvana Cosmopolitan Hotel ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Zenit ve Esenler Erokspor hazırlık maçlarıyla açılış yapan etkinlik; Rusya’dan Zenit, Türkiye’den Beşiktaş ve Erokspor takımlarının hazırlık kamplarıyla devam ediyor. 6 - 8 Eylül tarihleri arasında Doğan Hakyemez Gençler Turnuvası’na (U14 Kız, U16 Erkek) ev sahipliği yapacak Nirvana Basketball Weeks 2024; TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası, İsmet Badem Turnuvası ve FIBA Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmalarıyla 22 Eylül’e kadar sürecek.  

Bu yıl 9 - 11 Eylül tarihleri arasında Cosmos Sports Center’da gerçekleşecek 17. TÜBAD Mehmet Baturalp Erkek A Takım Turnuvası kapsamında; 9 Eylül Pazartesi günü Anadolu Efes ve Karşıyaka, 10 Eylül Salı günü Galatasaray ve Anadolu Efes, 11 Eylül Çarşamba günü ise Karşıyaka ve Galatasaray karşı karşıya gelecek.

6 – 8 Eylül tarihleri arasında yine Cosmos Sports Center’da yapılacak Doğan Hakyemez Gençler Turnuvası kapsamında mücadele edecek takımlar arasındaysa; Asatspor, AGGİK (Antalya Gelişim Gençlik Spor Kulübü), Antalya Muratpaşa Belediyespor, ABK (Antalya Basketbol Spor Kulübü) ve Antalya Basket Okulları gibi yerel takımlar bulunuyor.



Bu Haber 03.09.2024 - 14:02:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.