Michelin Yıldızlı şefler Nirvana Hotels’te

Michelin Yıldızlı şefler Nirvana Hotels’te

Michelin Yıldızlı restoran şefleri, ‘Michelin Star Series By Nirvana Hotels’ kapsamında Nirvana Hotels’te buluşuyor.


Nirvana Hotels, dünya mutfaklarının yetenekli profesyonellerini Antalya’da ağırlamaya devam ediyor. ‘Michelin Star Series by Nirvana Hotels’in şef yıldızları arasında Yuri Wiesen, Thijs Meliefste ve Lars Van Galen bulunuyor.

Şef Yuri Wiesen, Eylül’ün ilk yarısında Nirvana Hotels misafirlerini Fransız mutfağının incelikleriyle tanıştırdı. Dünyanın dört bir yanından gelen malzemeleri doku kombinasyonlarıyla sunan Wiesen’in tabakları; sade ve sürprizlerle doluydu.

Michelin Yıldızlı restoran şefi Thijs Meliefste; 24 Eylül’de Nirvana Cosmopolitan, 26 Eylül’de Nirvana Mediterranean Excellence ve 28 Eylül’de Nirvana Dolce Vita’da görev alacak. Yemeklerinin ilhamını tamamen doğadan alan Meliefste,  her tabağın hikayesini sunum sırasında bizzat anlatıyor.

Meliefste’yi, detaylara verdiği önemle tanınan Lars Van Galen izliyor. Galen, 15 Ekim’de Nirvana Cosmopolitan, 17 Ekim’de Nirvana Mediterranean Excellence ve 19 Ekim’de Nirvana Dolce Vita’da görev alacak. Cesur tatları birleştiren ve bunu yaparken gelenekten esinlenen Galen, Hollanda’nın en çok merak edilen şeflerinden.

Lara, Tekirova ve Beldibi’ndeki üç otelde farklı konsept, ambiyans ve menülerle hizmet veren ‘Michelin Star Series by Nirvana Hotels’ misafirlerini bekliyor. Bu akşamlara dahil olmak, rezervasyon yaptırmak ve daha fazla bilgi almak için +90 549 813 60 02 numaralı WhatsApp hattından bize ulaşabilirsiniz.

Michelin Star Series by Nirvana Hotels’in sonbahar programı

Şef Thijs Meliefste:

24 Eylül Nirvana Cosmopolitan

26 Eylül Nirvana Mediterranean Excellence

28 Eylül Nirvana Dolce Vita

Şef Lars Van Galen

15 Ekim Nirvana Cosmopolitan

17 Ekim Nirvana Mediterranean Excellence

19 Ekim Nirvana Dolce Vita

 



Bu Haber 18.09.2024 - 15:41:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.