LTB Service İstanbul’un otellerini Özbekistan ve Kazakistan’da tanıtacak

LTB Service İstanbul’un otellerini Özbekistan ve Kazakistan’da tanıtacak
Leisure Business Travel (LBT Service) ‘The İstanbul Workshop Tashkent ve The İstanbul Workshop Almaty 2024’ etkinlikleriyle İstanbul’un önde gelen otellerini Özbekistan ve Kazakistan’da tanıtacak.

LBT Services, 19 Kasım’da Özbekistan-Taşkent’te düzenleyeceği ‘The İstanbul Workshop Tashkent’ ve 21 Kasım’da Kazakistan-Almatı’ düzenleyeceği ‘The İstanbul Workshop Almaty’ workshopları ile İstanbul’un lüks otellerini bu iki pazarda tanıtacak. Organizasyonunlarda yaklaşık 300 seyahat acentesinin yetkilileri İstanbullu otelcilerle bir araya gelecek.

İstanbul’un önde gelen üst segment otellerinin katılacağı ‘‘The İstanbul Workshop Tashkent ve The İstanbul Workshop Almaty 2024’’ organizasyonu Özbekistan Taşkent’te bulunan Hyatt Regency Hotel ve Kazakistan’ın Almatı şehrinde bulunan Rixos Almaty Hotel’de gerçekleşecek. İstanbul temalı Workshoplarda, her iki bölgenin en seçkin 300 seyahat acentesinin temsilcileri ile İstanbul’dan katılan otelciler ile bir araya gelecek.

LTB Service

İstanbul, lüks turizmde önde gelen destinasyonlardan biri

Leisure Business Travel (LBT Service) Yönetim Kurulu Başkanı İlimdar Rıza “Yıllardır çok büyük bir heyecan ve gururla gerçekleştirdiğimiz, İstanbul destinasyonunun tanıtımı konusunda etkili bir platforma dönüşen ve geleneksel bir organizasyon haline gelen ‘The İstanbul Workshop Tashkent ve The İstanbul Workshop’la tekrar bir arada olacağız. Bu yıl farklı bir organizasyona imza atacağız. Peş peşe yapacağımız Workshop’ların ilkini Özbekistan’da ve hemen sonrasında ikincisini Kazakistan’da gerçekleştireceğiz. ‘The İstanbul Workshop Tashkent ve The Istanbul Workshop Almaty’ organizasyonuna, İstanbul’un en önemli lüks segmentte hizmet sunan otelleri katılacak.

Bu organizasyona, sadece İstanbul otelleri katılım sağlayacak. Ayrıca, katılımcı otel sayısı, tarafımızdan sınırlı tutulacak. Workshop’a davetli olan katılımcı partner acenteler, tarafımızca büyük titizlikle seçiliyor.

Amacımız, çok kalabalık katılımlı ve aşırı kalabalık ziyaretçisi olan organizasyonlar yerine, o pazarlara uygun doğru katılımcı otel ile İstanbul destinasyonuna aktif çalışan, öneren veya potansiyeli yüksek olan partner acentelerimizi buluşturmak” dedi.


Bu Haber 27.06.2024 - 08:26:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.