Kızlarından otelci babaya vesayet davası

Kızlarından otelci babaya vesayet davası
İki kızı tarafından vesayet altına alınması için dava açılan iş adamı Atilla Uras (80) duruşmada konuştu: ''Aklım yerinde, sağlıklıyım, kafam, beynim çalışıyor.''


Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre, 1987'de kurulan batık Marmara Bankası'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı ve bir dönemin kira milyoneri Atilla Uras'ın kızları Yasemin ve Nilüfer Uras, akıl sağlığının yerinde olmadığı iddiasıyla babalarının vesayet altına alınması için dava açtı. Duruşma için Bodrum'dan gelen Atilla Uras, avukatların talebi üzerine Adli Tıp Kurumu'na götürüldü, ardından tekerlekli sandalye ile duruşmaya katıldı.



''ONLARA YILDA 1 MİLYON DOLAR VERİYORDUM''

Hayatı boyunca baktığı kızlarının kendisini dava ettiğini belirten Uras, "Onlara yılda belki de 1 milyon dolar veriyordum. Bodrum'da 210 milyon TL'ye mal ettiğim oteli, bir bankaya olan 10 milyon dolar borcum nedeniyle 390 milyon TL'ye satabilecek müşteriler buldum. Buradan alacağım parayı öğrenen kızlarım, böyle bir dava açtı. İstedikleri şey, paranın yüzde 50'sidir. Müşteri bulmuşken oteli satıp borcumu ödemek istiyorum. Ben 80 yaşındayım ve aklım yerinde, kafam beynim iyi çalışıyor. Çocuklarımın açgözlülüğü nedeniyle bu dava açılmıştır." dedi.

RAPOR BEKLENİYOR

Mahkeme heyeti, sorulara mantıklı cevap veren Atilla Uras hakkında Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.


Bu Haber 25.11.2017 - 13:13:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.