Kıvanç Tatlıtuğ, Dubai’de İstanbul Shopping Fest’i tanıttı

Kıvanç Tatlıtuğ, Dubai’de İstanbul Shopping Fest’i tanıttı
Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden, İstanbul Shopping Fest’in tanıtımı için Dubai Kültür ve Turizm Müşavirliği'nin organizasyonuyla Dubai’de basın toplantısı düzenledi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Dubai’de İstanbul Shopping Fest’i tanıttı

Ortadoğu ve Arap ülkelerinde izlenme rekorları kıran ve Türkiye’nin tanıtımına önemli katkısı bulunan televizyon dizilerinin oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden, 9-29 Haziran’da yapılacak İstanbul Shopping Fest’in tanıtımı için Dubai’de basın toplantısı düzenledi. Organizasyon, Dubai Kültür ve Turizm Müşavirliği'nin katkılarıyla yapıldı. Toplantıya katılan Turizm Müşaviri Sedat Gönüllüoğlu, organizasyona ilişkin bilgiler verdi. Daha sonra İstanbul ve bu yıl ikincisi düzenlenecek İstanbul Shopping Fest’in tanıtımını yapıldı.

Ülke dışında tanınan oyuncular olarak Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlamak ve Türkiye’ye olan ilgiyi arttırmaktan büyük sevinç duyduğunu ifade eden Tatlıtuğ, popülaritesini Ortadoğu coğrafyasında kullanmak ve Türkiye’yi tanıtmaktan onurlandığını kaydetti.

Songül Öden de Ortadoğu halklarının Türk dizilerine olan yoğun ilgisinin kendisi ve Türkiye açısından memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Tatlıtuğ ve Öden, Türkiye’yi merak eden ve ilgi duyan Ortadoğuluları İstanbul Shopping Fest’de davet etti.


Bu Haber 11.05.2012 - 10:24:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.