Jolly ile Sharm El Şeyh gidiyoruz

Jolly ile Sharm El Şeyh gidiyoruz

Jolly, İstanbul, İzmir, Ankara kalkışlı Sharm El Şeyh turlarını satışa sundu.


Kızıldeniz’in incisi Sharm El Şeyh’i Jolly’nin İstanbul, İzmir, Ankara kalkışlı avantajlı paketleri ile keşfedin.

Vizesiz olduğu için dilediğiniz zaman tatil imkânı sunan Sharm El Şeyh’e Jolly’nin gün kaybı yaşatmayan direkt uçuşları ile keyifli bir seyahate ne dersiniz? Türkiye’ye yalnızca iki buçuk saat uzaklıkta hem yurtdışı hem de deniz – kum – güneş tatili sevenlerin ilgisini çekecek Sharm El Şeyh turları farklı olanakları ile tatilinizi zenginleştirecek deneyimler sunuyor. Dört mevsim deniz tatili yapabileceğiniz Sharm El Şeyh rotasında, İstanbul’un yanı sıra İzmir ve Ankara kalkışlı uçaklı paketleri ile Türkiye’nin her yerinden Sharm El Şeyh’in masmavi sularına ulaşmak artık çok daha kolay.

Bu gezide Kızıldeniz'in en önemli rezerv alanlarından Ras Mohammed Milli Parkı içinde bulunan el değmemiş mercan resifleri ve canlı su altı dünyasını yakından keşfedeceksiniz. Yapacağınız tekne gezisinde ise ister tüple dalarak ister şnorkel ile eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Deniz keşiflerinin yanı sıra 4 tekerli ATV Quad motorlar ile çölde safari yapacağınız, otantik gece turu ile muhteşem deneyimler yaşayabilirsiniz.  Sharm El Şeyh’den 25 dolar kapı vizesi ödeyerek dünyanın yedi harikasından biri kabul edilen Mısır Piramitleri’ni keşfetme imkânı da bu turda sizleri bekliyor. Jolly Sharm El Şeyh Turları; 3,4 ve 7 gece konaklamalı olarak birçok otel ve hava yolları seçenekleriyle keyifli avantajlar sunuyor.

Jolly’nin İstanbul, İzmir ve Ankara çıkışlı uçuş paketleriyle Türkiye'nin her yerinden Sharm El Şeyh’e gitmek şimdi çok daha kolay! Bu fırsatı kaçırmayın, hemen yerinizi ayırtın. Detaylı program ve özel ödeme avantajlarına Jolly acenteleri, 444 0 644 veya www.jollytur.com adresinden ulaşabilirsiniz.



Bu Haber 09.09.2024 - 12:58:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.