Jet2’dan Dalaman’da daha fazla büyüme hedefi

Jet2’dan Dalaman’da daha fazla büyüme hedefi

2024 turizm sezonunda Dalaman’a koltuk kapasitesini yüzde 13 arttıran Jet2, 2025 yılında daha fazla büyüme planladıklarını açıkladı.


Jet2Com ve Jet2holidays’in, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve Fethiye Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü tanıtım kampanyası kapsamında, İngiltere’den Dalaman’a koltuk kapasitesini yüzde 13 artırdığı açıklandı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Genel Sekreter Ezgi Tugay, 1 yıldır devam eden kampanyanın sonuçlarını değerlendirmek üzere Jet2 Havalimanları ve Turizm Organizasyonları Genel Müdürü Jacob Bramley ve beraberindeki YDA Dalaman Havalimanı Operasyonlar ve Gelirler Direktörü A.Orçun Songur, MTS Glob Türkiye Operasyonlar Müdürü Rahman Kale ve MTS Glob Ege Bölge Müdürü Tanju İçten ile bir araya geldi.

Kampanya kapsamında yapılan Fethiye tanıtımlarının ise 10 milyondan fazla kişiye ulaştığı, 15 Mart’ta başlayarak 22 Kasım’a kadar süren uçuşlarla sezonun uzatıldığı bilgisi verildi.

Jet2 Havalimanları ve Turizm Organizasyonları Genel Müdürü Jacob Bramley, 2025 sezonu için daha fazla büyüme planladıklarını söyledi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, ise ‘Fethiye’de turizmin 12 aya yayılması’ söyleminin, söylem olmaktan çıkartıp gerçekleşmesi için gereken bir hedef hakine getirdiklerini söyledi.

 



Bu Haber 07.09.2024 - 16:51:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.