Gürcistan lüks turizme giriyor, hedef 500 bin dolar ve üstü geliri olanlar

Gürcistan lüks turizme giriyor, hedef 500 bin dolar ve üstü geliri olanlar
Gürcistan, Karadeniz kıyısına inşa ettiği turizm bölgesiye gelecekte hem Türkiye'ye hem de Rusya'nın Krasnodar bölgesine rakip olmayı planlıyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Uluslararası otel zincirlerini kendine çeken Gürcistan, Karadeniz kıyısında her şey dahil formatını genişletiyor. Her şey dahil otellerden oluşan büyük bir kompleksi gelecek yaz hizmete almayı planlayan Gürcistan'ın, her şey dahil sisteminde Türkiye ve Soçi'ye rakip olabileceği ifade ediliyor. 

ATOR bülteninde yer alana habere göre Gürcistan, inşa ettiği her şey dahil turizm kompleksinde alt ve orta gelir grubunu değil, üst gelir grubunu hedefliyor.

Toplamda bin 55 odası bulunan 5 otel gelecek yaz açılıyor

Forbes Gürcistan'ın aktardığına göre, toplam 1.055 odadan oluşan 5 adet her şey dahil otelin gelecek yıl kapılarını açması planlanıyor. Bu otellerin tamamı Wyndham Grand Batumi Gonio şemsiyesi altında hizmet verecek. Tesisin yönetimini ise küresel otelcilik devi Aimbridge Hospitality devraldı.

Yıllık geliri 500 bin dolar ve üzerinde olan turistleri hedefliyor

Rusya'da Interstate Hotels & Resorts unvanıyla faaliyet gösteren şirket, Soçi Olimpiyat Köyü'nde, Moskova'da ve St Petersburg'da da oteller yönetmiş, ancak 2022 yılında Rusya'ya dönük batı yaptırımları nedeniyle bu pazardan çıkmıştı. 

Gürcistan'ın inşa ettiği bu turizm merkezinde Avrupa, İsrail, Türkiye ve Arap ülkelerinden üst gelir grubu turistlere hizmet vermeyi planladığı belirtiliyor. Forbes Gürcistan'a göre otel yıllık geliri 500 bin dolar ve üzerinde olan turistlere göre dizayn edildi.

Tesiste neler olacak?

Turizm kompleksinde 24 saat yemek servisi yapılan 12 restoran, 7 yüzme havuzu, 3 SPA merkezi, büyük bir aqua park, fizyoterapi kliniği, birinci sınıf spor merkezi, çocuk alanları ve iş merkezlerinin de olduğu toplam 90 ünite yer alacak.


Bu Haber 12.07.2024 - 11:14:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Daha neler..

    Roman Abraham 12.07.2024 - 11:38

    500 bin Dollar kazanipda Gürgigucistanmı yerde tatil yapicam. Maymun iştahlı adamlar.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.