Fun&Sun Family Life Belek’ten ‘arızalı klima’ açıklaması 

Fun&Sun Family Life Belek’ten ‘arızalı klima’ açıklaması 
Odasındaki klimanın tamir edilmemesini protesto etmek amacıyla yatağını otelin restoranına taşıyan Türk misafir, sosyal medyada gündem oldu. Olaya ilişkin açıklama yapan otel yönetimi ise, olaya gerekçe olarak havaların çok sıcak olmasını ve aşırı klima kullanımını gösterdi.

Otel yönetiminin olaya ilişkin açıklaması şöyle:

“Son günlerde çeşitli haber kaynaklarında ve sosyal medya platformlarında otelimiz Fun&Sun Family Life Belek ile ilgili çıkan haberlere ilişkin olarak kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur.

Habere konu olan klima arızası olayı, otel yönetimimiz tarafından öğrenildiği andan itibaren gerekli teknik ekipler devreye sokulmuş ve sorunun çözülmesi için azami gayret gösterilmiştir. Nitekim sorun mümkün olan en kısa sürede çözülmüştür. Antalya'daki aşırı sıcaklar ve yoğun klima kullanımı ile bölge altyapısının yeterli olmaması sebebiyle bu dönemlerde klima arızalarının sıkça yaşandığı bir gerçektir.

Müşterimizin paylaşımında ve haberde iddia edildiğinin aksine, müşterinin milliyeti esas alınarak hizmette ayrımcılık yapılması kesinlikle söz konusu değildir. Otel yönetimi, sorunun çözümü için tüm çabaları göstermiş olup, müşterinin eylemi ve akabinde yapılan paylaşımlar amacını aşan, şirketimizin kişilik haklarını ve diğer müşterilerin tatil yapma haklarını zedeleyen bir davranış olup, kabulü mümkün değildir.

Tüm bunlara rağmen, müşterimizin yaşamış olduğu olumsuz deneyim sebebiyle üzüntümüzü ifade eder, misafirlerimize azami düzeyde hizmet kalitesi sunmak için çabaladığımızın bilinmesini isteriz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


Bu Haber 20.07.2024 - 14:11:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Öncelik Misafir

    Fırat Baydur 28.07.2024 - 11:23

    Değerli otel yönetimi Bir otelci olarak bu açıklamalarınizdan pek tatmin olmadığını belirtmek isterim. Antalyadaki hava sıcaklığından ve aşırı kullanımdan kaynaklanan bir sorun olduğundan bahsetmissiniz? Antalya'da havalar ilk defa bu yaz isinmadi herhalde, ayrıca Antalya sıcak bir il ve mutlaka klima kullanımı olacaktır. Klimayı ulkemizdeki bütün oteller kullanır ve aşırı kullanım bile olsa ki o şehirde olacağı malûm ona göre teknik bakımlar denetimler yapılmış olması gerekirdi. Burada bir teknik zaafiyetin olduğu kesin bunun kabul edilmesi ve misafiri bu duruma düşürmeden bu sorunun çözümlenmesi gerekirdi. Ayrıca yazınızda misafire ' Müşteri ' gözüyle mi yoksa misafir olarak mi bakacagimizi anlayamiyoruz çünkü her ikisinini de kullanmissi iz. Hizmet sektöründe müşteri kavramı yoktur. Müşteri dediğiniz insanlar bizlerin MİSAFİRİDİR.Bu kavramı bu yazıyı yazanin ve otelde çalışan tüm personelin çok iyi öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım yaşanan durumdan tüm sektörümüz ders çıkarmış ve bundan sonra daha kaliteli ve misafir memnuniyeti odaklı hizmeti benimsemeye başlamış oluruz. Saygılar, sevgiler...

  • otelin söylem hatası

    Esra Özdeniz 22.07.2024 - 11:05

    Turizmde çalışan hiç kimse (otel acente vs. ) müşteri kelimesini kullanmaz, misafir der. Ya açıklamayı yapan kişi otelci değil ya da burda da hata yapılıyor

  • Ya yetkili

    Demokrat 22.07.2024 - 10:56

    Bangır bangır bağırıp elini kolunu sallayan yetkili peki

  • Saçma!

    Bora 20.07.2024 - 08:52

    Belli ki otel bakmısiz belli ki klimalar eski. Kendi hatanızın bedelini başkası ödedi. Mağduriyet yarattığınız tüm müşterilere parasını iade etmeniz lazım. Size ödenen paralar kolay kazanilmiyor. Bir kuru özürle üstü ortulmez

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.