Fun & Sun'ın Türkiye ofisine 8 yeni müdür 

Fun & Sun'ın Türkiye ofisine 8 yeni müdür 
Bu yıl Türkiye'ye getireceği ziyaretçi sayısının 900 bine çıkaracağını açıklayan Rus tur operatörü Fun & Sun Türkiye ofisini de yeniden yapılandırdı.

FUN&SUN Travel Türkiye ofisinden yapılan açıklamaya göre şirket, 2024 sezonu koyduğu hedeflere ulaşıyor. Açıklamada, yıl sonuna kadar Antalya’ya 850 bin, Dalaman ve Bodrum'a ise 55 bin turist getirilmiş olacağı ifade edildi. 

2025 yılına yönelik hazırlık çalışmalarına da başladığını açıklayan FUN & SUN, erken rezervasyona yönelik ilk 2025 yaz paketlerini 1 Ağustos itibariyle satışa açtı. Rusya, Kazakistan, Belarus, Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan gibi BDT ülkelerinden yeni şehirleri uçuş programına ekleyen şirket, Ege Bölgesi kapasitesini iki katına çıkararak 2025 yılında Türkiye'ye toplamda 1 milyondan fazla misafir getirmeyi planladığını bildirdi.

Fun&Sun

Üst segment ve VIP misafirler için oluşturulan FUN&SUN Premium konseptinin hacminin 2023 yılına göre yüzde 70 oranında artırdığını belirten şirket, premium segmenti 2025 yılında büyüterek toplam satışların içindeki payını yüzde 15'e çıkarmayı hedefliyor.

Hedeflerine ulaşabilmek içinTürkiye ofisinin ürün ve satın alma departmanlarında yeni yapılanmaya giden şirket, yeni profesyonelleri bünyesine dahil etti. 

Açıklamaya göre yeni görevlendirmeler şöyle:

Burcu Altınterim - Senior Kontrat Müdürü (Belek & Antalya & Premium)
Oya Okan - Senior Kontrat Müdürü (Kemer)
Sadık Turan - Senior Kontrat Müdürü (Side ve Alanya)
Müge Yılmaz - Kontrat Müdürü (Alanya)
Murat Şengül - Ege Bölge Müdürü (Bodrum ve Dalaman)
Albert Gabitov - Kontrat Müdürü (Premium)
Gaye Dahiroğlu - Kontrat Müdürü (Belek)
Sevilay Eroğlu - Kontrat Müdürü (Dalaman)


Bu Haber 12.09.2024 - 18:27:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.