FTI'ın tatil kanalı Sonnenklar faaliyetlerine devam edecek mi?

FTI'ın tatil kanalı Sonnenklar faaliyetlerine devam edecek mi?

FTI'ın iflasının ardından, gruba ait tatil satış kanalı Sonnenklar'ın geleceği de merak konusuydu. Yapılan açıklamada, kanalın yoluna devam ettiği kaydedildi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

FTI'ın iflasına rağmen, Almanya'nın tek seyahat alışveriş kanalı Sonnenklar, yola devam etmek istiyor. Ancak kanalın en büyük paydaşı Big Xtra'nın da iflas etmesinin kanalı büyük zorluklarla karşı karşıya bıraktığı ifade ediliyor. Touristik Aktuell'e konuşan Sonnenklar TV Genel Müdürü Kristijan Schellinger, FTI'ın uzun soluklu tatil satış kanalı olarak iflastan oldukça olumsuz etkilendiklerini belirtti.

Big Xtra'nın iflasından sonraki süreçte yaşanan zorlukları tüm ekibin muazzam çabası sayesinde aştıklarını kaydeden Schellinger "İki hafta içinde aralarında Schauinsland Reisen, Coral Travel, ETI Holidays, Berge & Meer ve Clevertours.com'un da bulunduğu toplam 18 organizatörle yeni işbirlikleri geliştirdik. Bu sayede Sonnenklar TV çok daha geniş bir yelpazede teklifler sunabilecek. Şu anda gelirlerimiz geçen yılkinden bile fazla." diye konuştu.



Bu Haber 27.06.2024 - 09:30:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.