FTI'ın işlettiği Mares Otel ile ilgili yeni gelişme

FTI'ın işlettiği Mares Otel ile ilgili yeni gelişme

FTI'ın iştiraki MP Hotels bünyesindeki Mares Otel konkordato süresini uzattı.


Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, iflas eden FTI'ın iştiraki MP Hotels bünyesindeki Mares Otel’in konkordato süresinin uzatıldığı kaydedildi.

Bu tesislerden biri olan Mares Otel’in mülk sahibi Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, söz konusu otel için verilen konkordato mühletinin 2 ay daha uzatıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"14.06.2024 tarihli özel durum açıklamamızda, 17.10.2016 tarihli Kira Sözleşmesi kapsamında Mares Otel'de kiracı olarak faaliyet göstermekte olan MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım A.Ş. ("MP Hotel") tarafından konkordato talebinde bulunulduğu ve bu talebe ilişkin olarak Antalya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2024/441 E. Sayılı dosyası marifetiyle MP Hotel hakkında 13.06.2024 tarihinden başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verildiği hususları kamuya duyurulmuştu.

Şirketimiz tarafından da müdahale talebinde bulunan ve müdahillik talebimizin mahkemece kabul edildiği konkordato davasında, 13.06.2024 tarihinden itibaren 3 ay süreyle verilen geçici mühlet süresinin 13.11.2024 tarihine kadar sürmek üzere 2 ay süre ile uzatılmasına karar verilmiştir."



Bu Haber 17.09.2024 - 08:09:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.