Karalamak
Sacma sapan konuşmayın. Daha dün tersane istanbulu acti. Adam namazında niyazinda biri. Adamin ne kadar iyi olduğunu bilseniz ole salak dalak konusmazsiniz
Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Suudi Arabistan’da hayata geçirecekleri yeni otel projesi hakkında bilgi verdi.
Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Suudi Arabistan’a yaptıkları otel projesi hakkında konuştu.
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Suudi Arabistan’da hayta geçirecekleri projenin çok önemli olduğunu söyleyen Tamince şu ifadeleri kullandı:
“Bizim için bu şantiyenin anlamı bambaşka…
Burası Suudi Arabistan, Cidde…KızılDeniz’in kenarında…Mekke ve Medine’nin arasındayız.
Rixos markasıyla, dünyada milyonlarca insan için yepyeni bir destinasyon olusturuyoruz.
Kutsal topraklarda, ilk defa, merkezine, 40 milyon Umre ziyaretçisini, aileleri, çocukları, sporu, kültürü, eğitimi alan bir otel konsepti geliştiriyoruz.
Tam çeyrek asırdır, Rixos demek, dünyanın neresinde olursak olalım evimizde hissetmek demek, aile, çocuk demek, spor, kültür, Türk misafirperverliği demek. Rixos kültürünü, bu topraklarla buluşturduğumuz için çok heyecanlı ve gururluyuz.”
Sacma sapan konuşmayın. Daha dün tersane istanbulu acti. Adam namazında niyazinda biri. Adamin ne kadar iyi olduğunu bilseniz ole salak dalak konusmazsiniz
Yurtiçinde hızla otel açan Fettah Bey 15 Temmuz'dan(!) sonra ülkeye gelmez ve bütün yatırımları yyurtdışında yapar oldu. Acaba neden?
Vizyon sahibi olmak çok farklı bir şey. 14 yıl önce Levent Bey'e Mekke'de Amara Hotel - MACCA otel projesi getirdik ama sudan sebeplerden vaz geçtiler. Kısmet sizeymiş. Hayırlısı Olsun ....
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri