Elif Balcı Fisunoğlu ICCA Akdeniz Bölge Başkanlığı’na seçildi

Elif Balcı Fisunoğlu ICCA Akdeniz Bölge Başkanlığı’na seçildi
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB Genel Müdürü Elif Balcı Fisunoğlu, ICCA Akdeniz Bölge- Mediterranean Chapter Başkanı olarak seçildi.


Şubat ayında Başkanlık görevini devralacak Fisunoğlu bu görevi iki yıl süre ile gerçekleştirecek. .Akdeniz Bölgesi, 13 ülkeden 130 üyeyi kapsıyor. Akdeniz Bölge üyeleri arasında; Türkiye, İtalya, Yunanistan, Sırbistan, Hırvatistan, İsrail ve Mısır ile Fransa bulunuyor.

4 yıldır Başkanlık görevinde bulunan Güney Kıbrıs Cumhuriyeti’nden Miranda Ioannou’dan Başkanlık görevini Şubat ayında Selanik’te gerçekleştirilecek Chapter Zirvesi’nde teslim alacak olan Fisunoğlu’na görev yapacağı ilk iki yıl döneminde Başkan Yardımcısı olarak Yunanistan’dan Valentini S Amarantidou destek verecek.


Fisunoğlu aynı zamanda, PCMA-Professional Convention Management Association Global Task Force- Uluslar arası Çalışma Komitesi üyesi, MPI Turkey
Club Başkan Yardımcısı- Üyelik, TUGEV Mütevelli Heyet Üyesi ve Skal İstanbul Yönetim Kurulu üyesidir

Akdeniz Bölgesi, 13 ülkeden 130 üyeyi kapsıyor. Akdeniz Bölge üyeleri arasında; Türkiye, İtalya, Yunanistan, Sırbistan, Hırvatistan, İsrail ve Mısır ile Fransa bulunuyor.


Bu Haber 22.11.2012 - 14:26:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.