Dertour FTI'ın bir şirletini daha satın aldı 

Dertour FTI'ın bir şirletini daha satın aldı 
Dertour Group, haziran ayı başında iflas eden FTI'a ait araba kiralama ve karavan şirketini de satın aldı.

Turizm Güncel - Dış Haberler 

Almanya'nın ikinci büyük seyahat grubu Dertour, iflas eden FTI'ın bir şirketini daha satın aldı. Daha önce FTI'a ait IT servisi tedarikçisi Anixe'i satın alan Dertour, şimdi de FTI'ın araba kiralama ve karavan şirketi FTI Wheels'i  (Frosch Touristik GmbH) 13 kişilik ekibi ile birlikte devraldı. Şirketin müdürü Oliver Albrecht, Almanca konuşulan ülkelerde, halihazırda 12 personeli bulunan Dertour Cars and Camper'a da liderlik edecek. 

Alman iş ve turizm dergisi fvw'de yer alan habere göre Dertour, araba kiralama sektöründe hem ülke ölçeğinde hem de global ölçekte güçlü bir şekilde büyümek istiyor. 

Başlangıçta kendine ait Drive FTI isimli brokeri bulunan FTI, bu şirkete ait ürünleri Billiger-Mietwagen.de veya Check 24 gibi fiyat karşılaştırma siteleri üzerinden satıyordu. 

Gelecekte, Dertour'un bu alanda, belki de geliştirilmekte olan yeni bir markayla, daha görünür hale gelmesi bekleniyor. Ancak her halukarda Dertour araba kiralama, karavan ve motosiklet segmenlerinin öne çıkacağı ve satış rakamlarının artacağı düşünülüyor.


Bu Haber 24.09.2024 - 09:18:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.