Dertour, 'Dertour International' ismiyle yeni operatör kurdu

Dertour, 'Dertour International' ismiyle yeni operatör kurdu
Almanya'nın ikinci büyük tur operatörü Dertour Group, 'Dertour International' ismiyle yeni bir tur operatörü kurduğunu duyurdu.

Turizm Güncel - dış Haberler

Dertour Grubunun İsviçre ayağı Dertour Suisse, 'Dertour International' ismiyle yeni bir tur operatörü kurdu. Şirketin, Almanya, Avusturya ve diğer Avrupa ülkeleri için paket turlar ve bireysel seyahat hizmetleri sunacağı açıklandı.

Dertour Grubunun sözcüsü tarafından fvw'ye yapılan açıklamada "16 kaynak pazardaki gezginlere mümkün olan en geniş ürün çeşitliliğini sunmak için sınır ötesi ülkelere seyahatler organize ediyoruz. Dertour International da grubun ürün yelpazesini tamamlıyor. Nasıl ki Dertour Almanya Doğu Avrupa'dan ürünler satıyorsa,  Dertour International da seyahat acentesi ortaklarımız aracılığıyla Dertour ürünlerini İsviçre'den Alman ve Avusturyalı misafirlere sunacak." dedi. 

Edinilen bilgiye göre Dertour International'ın ürünleri mevcutta çoğunlukla kara bağlantılı şehir gezileri bazlı otel tekliflerinden oluşuyor. Şu anda 10 bin otelin buluğu belirtilirken, şirketin ikinci aşamada ürün yelpazesini paket tatilleri de kapsayacak şekilde genişleteceği ifade edildi.


Bu Haber 16.09.2024 - 10:20:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.