Corendon Airlines’tan Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali'ne destek

Corendon Airlines’tan Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali'ne destek

Corendon Airlines, 19-22 Eylül 2024 tarihlerinde Haliç’te düzenlenecek Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali ile iş birliği yapıyor.


Corendon Airlines, 19-22 Eylül tarihleri arasında DenizBank ana sponsorluğunda ilk kez gerçekleştirilecek olan Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali’ne destek veriyor. Festivalde, Corendon Kurumsal Kürek Takımı ile Corendon’un destek verdiği İTÜ Corendon Kürek Takımı da yarışacak.

Fatih Topçu, yarışlara konuk olacak

Festivalin ikinci gününde liseler ve üniversiteler arası, üçüncü gününde şirketler arası, son gününde ise kulüpler arası kürek yarışları yapılacak. Corendon, İTÜ Corendon Kürek Takımı'nın da katılacağı 20 Eylül'deki yarışa Triatlet ve Youtuber Fatih Topçu'yu davet edecek. Sporseverlerin "Asla Durma" söylemiyle de tanıdığı Ironman Fatih Topçu, yarışları katılımcılarla birlikte izleyecek.

Ece Vahapoğlu ile Warmup & Stretching etkinliği yapılacak

Corendon, şirketlerin kürek takımlarının kozlarını paylaşacağı üçüncü günde ise festivalin programını zenginleştiren bir etkinlik gerçekleştirecek: Sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu’nun katılacağı Warmup & Stretching etkinliği, 21 Eylül'de saat 09.30’da tüm kurumların yarışçılarına yönelik olarak düzenlenecek.

Ünlü isimler konser verecek

Festivalde, kürek yarışlarının yanı sıra; gün boyunca farklı deneyim ve gösteriler, Zeynep Bastık, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Murat Dalkılıç, Sıla gibi ünlü isimlerin vereceği konserler katılımcılarla buluşacak. Ayrıca, after party'ler düzenlenecek.



Bu Haber 18.09.2024 - 17:01:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.