Bodrum şişkin faturalar ile gündeme gelmekten rahatsız

Bodrum şişkin faturalar ile gündeme gelmekten rahatsız

Bodrum’da, başta turizm olmak üzere, birçok sektör temsilcisi bir araya gelerek son dönemde sıklıkla gündeme gelen Bodrum’daki yüksek fiyatlarla ilgili açıklama yaptı.  


Sıklıkla yüksek fiyatlarıyla gündeme gelen Bodrum’da, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mustafa Demir ve Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz bir toplantı düzenleyerek çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Sektörü temsilcileri Bodrum çok pahalı’ algısı yaratılmaya çalışıldığını ve bundan rahatsız olduklarını ifade etti.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrum’un son 50 yıl içinde bir turizm markası haline geldiğini ve lüks markalar da dahil olmak üzere birçok markanın yatırım yaptığını söyledi.

Lüks markaların adisyonları nedeniyle sık sık gündeme gelen Bodrum’un bu markalardan ibaret olmadığını ifade eden Dengiz, sosyal medyada ve basında paylaşılan, lüks hizmet veren markaların adisyonlarının Bodrum’un gerçek tanımından çok uzak olduğunu belirtti.

Bodrum’da her bütçeye uygun tatil yapmanın mümkün olduğunu söyleyen Dengiz, Bodrum’un sunduğu bu ekonomik tatil seçenekleriyle her yıl yüz binlerce tatilciyi ağırladığı bilgisini verdi.



Bu Haber 15.07.2024 - 09:51:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Kazık

    Omer tektaş 16.07.2024 - 03:29

    Üçkağıtçı esnaf olmayacaksın kazık atmayacaksın atarsan bu olur

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.