Bir Alman tur operatörü daha Türkiye'de sezonu uzattı

Bir Alman tur operatörü daha Türkiye'de sezonu uzattı
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Alltours, Türkiye'de sezonu kasım sonuna kadar uzattığını, bazı otellere kışın da misafir getireceğini açıkladı.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya'nın en büyük tur operatörü TUI'nin ardından beşinci büyük tur operatörü Alltours da Akdeniz'deki popüler destinasyonlarda sezonu kasım ortasından kasım sonuna kadar değişen sürelerde uzattı.

Orman yangınları, seller ve sık sık karşılaşılan aşırı hava olayları nedeniyle Akdeniz çanağında sezon dışı dönemler de giderek daha önemli hale geliyor. Bu nedenle Düsseldorf merkezli tur operatörü Alltours da tıpkı TUI gibi, Akdeniz'deki popüler destinasyonlarda sezonu kasım ortasına kadar uzatma kararı aldı.

Girit'e 24, Rodos'a 9 Kasım'a kadar devam

Sezonu Yunan Adaları'ndan Girit'te 24 Nisan'a, Rodos'ta 9 Kasım'a uzatan Alltours, bu destinasyonlara Condor veya Aegean Airlines ile Düsseldorf, Frankfurt ve Münih'ten uçuşlar yapmaya devam edecek.

Mayorka'ya 12 ay devam edecek

Öte taraftan Alltours, İspanya'nın Balear Adaları'na bağlı Mayorka adasına ise 12 ay kesintisiz operasyon yapacak. Şirket, Balear Adaları'nda 12 ay operasyona müsait bir turizm alt yapısı olduğuna dikkat çekiyor.

Antalya'ya 300 ek sefer

Alltours'un kış ve yaz dönemi için popüler destinasyonlarından biri de Türkiye. Bu nedenle şirketin programında yer alan otellerin büyük bölümü kasım sonuna kadar, bazıları ise kış döneminde bile rezerve eidlebilecek.

Antalya'ya dönük seyahat seçeneğini artırmak isteyen Alltours, sonbahar döneminde bu şehre SunExpress ile Almanya, Avusturya ve İsviçre'nin 17 havalimanından 300 ek sefer planladı.


Bu Haber 21.09.2024 - 17:29:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.