Bakan Ersoy ile Schmetterling’den iş birliği toplantısı

Bakan Ersoy ile Schmetterling’den iş birliği toplantısı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Schmetterling International CEO’su Ömer Karaca, İstanbul’da bir araya geldi.


Almanya'nın en büyük acente zincirlerinden biri olan Schmetterling International, Türkiye ile turizmin gelişmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Geçen yılki kongresini İzmir‘de gerçekleştiren Schmetterling International, bu başarılı etkinliğin olumlu yansımalarını alıyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un daveti üzerine İstanbul’a gelerek özel bir toplantı gerçekleştiren Schmetterling International CEO’su Ömer Karaca, Türkiye turizmi üzerine görüşlerini paylaştı. Türkiye turizminin ürünleri ve Almanya ile ilişkiler hakkında fikir alışverişinde bulunan Bakan Ersoy ve Karaca, daha fazla iş birliği olanaklarını konuştu.

Geçen yıl İzmir'de 500 Alman acentenin katılımıyla gerçekleşen Schmetterling International Kongresi ve Efes Antik Kenti’nde yapılan gala gecesinin olumlu yansımalarını bu yılki satışlarda gördüklerini dile getiren Bakan Ersoy, bu yıl ve gelecek yıl için yeni iş birlikleri olabileceğini söyledi.

Bu görüşmenin yeni çalışmalar için ışık olacağını vurgulayan Ömer Karaca, "Türkiye'nin zengin doğa, tarih ve kültürel hazinelerini daha geniş kitlelere ulaştırmak ve sürdürülebilir turizm uygulamalarını teşvik etmek üzere çalışıyoruz. Önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin Alman turistler için daha da cazip hale geleceğinden eminiz" dedi.

Bakan Ersoy, Ömer Karaca’ya gelecek yılki kongrelerini nerede yapacaklarını da sordu. Henüz programın netleşmediği bilgisini veren Karaca, uzun vadeli başarı için sürekli diyalog ve iş birliğinin önemini vurguladı.



Bu Haber 24.07.2024 - 10:39:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.