Aydın Yaşayacak anlattı: LOTI’nin hizmet politikasının temelinde neler var?

Aydın Yaşayacak anlattı: LOTI’nin hizmet politikasının temelinde neler var?
Tur operatörü LOTI’nin CEO’su Aydın Yaşayacak, şirketin hizmet politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Misafir memnuniyetine deneyim ve duygu olarak yaklaştıklarını söyleyen LOTO’nin CEO’su Aydın Yaşayacak, “LOTİ, yılların deneyimi, bilgi ve birikimiyle yüksek gelir grubundaki tüketicilerin beklentilerinden ziyade bizim premium ve lüks hizmet anlayışımızla üst segment hizmet konsepti olarak misafirlerimizi ruhen ve zihnen zenginleştirmek üzere tasarlandı. Loti’yi oluşturan unsurları şöyle tanımlayabilirim.” dedi.

Hizmette dört temel noktaya odaklandı

Hizmetlerinde ‘vintage duygular’, ‘farklı ve özel hissetme’, ‘maksimum konfor/kalite’ ve ‘lüks hizmetin zamansız doğası’ olmak üzere dört temel odak noktaları olduğunu kaydeden Yaşayacak “Biz misafir memnuniyetine deneyim ve duygu olarak yaklaşıyoruz. Açıklamak gerekirse Loti misafirlerine, sadece bir tatil değil aynı zamanda unutulmaz bir deneyim yaşatmayı taahhüt eder. Bu taahhüdü lüks hizmetlerle destekler, misafirlerin beklentilerini aşan bir kalite ve özenli detaylarla kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar. İşte bu olumlu duygularla hafızalara kazınan ve güzel anılara dönüşen deneyimler bizim için misafir memnuniyetidir.” ifadelerini kullanıyor.

Unutulmaz bir deneyim için neler yapılıyor?

Misafirlere ‘unutulmaz bir deneyim’ yaşatmak için neler yaptıklarını da anlatan Yaşayacak “Kişiye özel ve yüksek kalitede bir deneyim tasarlıyoruz. Ve bu işi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf ediyoruz. Seçkin bir otel ağına sahibiz. Güvenli ve konforlu bir uçuşun her ayrıntısı dikkate alınarak tasarlanan LUJO Blackjet’imiz ile misafirlerimize tatil süreçlerinin başından itibaren hızlı check-in, lounge hizmeti, özel meü ve uçuş esnasında i-pad ile eğlence imkanları sağlıyoruz. Dolayısıyla en değerli zaman dilimlerindeki deneyimleri konforlu ve stresten uzak bir yolculuk ile başlıyor. Misafirlerimizin transferlerinde konfor, gizlilik ve güvenlik esas alınarak özel tasarlanmış tamamı Mercedes Sprinter, Vito ve Maybach modellerinden oluşan araç filosumuz hizmet veriyor. Ve tabiki misafirlerimize ayrıcalıklı hizmetleri tasarlamak ve en güzel deneyimleri yaşatmak için konusunda uzman eğitimli ekibimiz her zaman işlerinin başındalar.” diyor.

“Kısa zaman içinde pazarda önemli bir yer edindik”

Şu an Türkiye, Tayland, Dubai ve Maldivler’de faaliyet gösterdiklerini kaydeden Yaşayacak “Genç bir firma olmamıza rağmen, kısa zaman içerisinde pazarda çok önemli bir yer edindik. Marka değerimiz, hizmet kalitemiz, deneyimimiz ve ekibimizin sinerjisi her geçen gün artıyor.” diye konuştu.

“Misafirden gelen her bir geri bildirimi önemsiyoruz”

Misafire sundukları her bir hizmetin ‘kalite standardı’ olduğunu söyleyen LOTI CEO’su Aydın Yaşayacak “Hedef kitlemizi iyi tanıyor onların ihtiyaçlarını iyi anlıyoruz.  Misafire sunduğumuz her bir hizmetimizin kalite standardı var. Standartlarımıza bağlı ilerliyor şirket kültürü ve standartlarımız doğrultusunda çalışanlarımızı eğitiyoruz. Hizmet yelpazemizi geliştirmek ve hedef kitlemize yeni hizmetler sunmak için sürekli çaba sarf ediyoruz. Profesyonel ve yardımsever bir misafir hizmetleri ekibimiz var. Misafirlerimizden gelen her bir geri bildirimi önemsiyor ve aksiyon alıyoruz. Misafirlerimize karşı şeffaf ve dürüst olmak bizim için çok değerli. Ve tüm bu süreçleri teknoloji ile destekliyoruz.” dedi.


Bu Haber 13.06.2024 - 15:10:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.