Alanya’da otel tarafından kullanılan 10 dönümlük arazi yeniden halkın kullanımına açıldı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde uzun yıllardır bir otel tarafından kullanılan 10 dönümlük kamu arazisi, Alanya Belediyesi’nin girişimleriyle yeniden halkın hizmetine sunuldu.
Arazinin mülkiyeti belediyeye devredilirken arazide bulunan kaçak yapılar yıkıldı. Temizlenen alanda bir halı saha ve park alanı oluşturularak sosyal ve sportif faaliyetler için bölge halkının kullanımına açıldı.
Oteller bölgesinde yer alan 10 dönümlük alanın ilerleyen süreçte yapılacak projelerle daha kapsamlı bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi planlanıyor.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri