Antalya Turizm Fuarı - ATF altıncı kez kapılarını açtı 

Antalya Turizm Fuarı - ATF altıncı kez kapılarını açtı 
Antalya Turizm Fuarı (ATF24) bu yıl altıncı kez kapılarını açtı. Antalya Expo Center'da başlayan fuar 25 Ekim’e kadar sürecek.

Turizm Güncel - Antalya

Fuarın açılışına ATF Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Yılmaz, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı  (K.K.T.C.) Fikri Ataoğlu, Antalya Valisi Hulusi Şahin, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. 

Törende konuşan ATF'nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, turizmin ince detaylarla birbirine bağlı bir sektör olduğunu söyledi. Meral "Fuarcılık da bu işin bir kolu. 2019’da 4 bin metrekare ile başladığımız fuarı bugün 35 bin metrekarelik alanda, 30 binden fazla katılımcı ile yapıyoruz."dedi. 

Yerinde pazarlama iddiasıyla ortaya çıktıklarını Türkiye'nin iyi tanıtımının Londra'da Berlin'de değil, Türkiye'de yapılacağına inanarak yola çıktıklarını kaydeden Meral "Bu kabul gördü ve gördüğümüz simalar turizm fabrikalarının başındaki simalar şu anda bu fuardalar. Turizm sektörümüzün bir fikir platformunda buluşturma projemiz kabul gördü. Yerinde fuarcılık anlayışı çok nadir olarak yapılmaktadır. ATF bu anlamıyla oyunun kurallarını değiştiren tarzda hiçbir yerde olmayan bir şeyi başardı. Turizmin kalbi Antalya’da sadece Türkiye’yi değil resort otelciliğini tanıtan dünyadaki tek fuar ATF. Burada. Polonya'dan İngiltere'ye Rusya'dan Balkanlar'a ve Afrika'ya kadar tur operatörleri var." diye konuştu. 

Meral, konuşmasını kamu ve özel sektörden fuarı destekleyen kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek noktaladı.


Bu Haber 23.10.2024 - 12:01:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.