ANEX Tour ile Hastalya Otomotiv’den güçlü iş birliği

ANEX Tour ile Hastalya Otomotiv’den güçlü iş birliği
ANEX Tour, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve hizmet kalitesini daha da yukarı taşımak için sektörde önemli bir adım attı. 5 Eylül 2024’te Hastalya Otomotiv’in Döşemealtı’ndaki merkezinde gerçekleşen törenle, ANEX Tour’un filosuna 8 adet Mercedes-Benz Tourismo otobüs daha katıldı.

ANEX Tour, hem  sektördeki gücünü pekiştirerek rekabet üstünlüğünü artırmak hem de müşteri memnuniyetini daha üst seviyeye çıkarmak için otobüs filosunu güçlendirdi. Sekiz adet Mercedes-Benz Tourismo için düzenlenen teslim töreninde otobüsleri ANEX Tour Yönetim Kurulu adına Mehmet Hasan Güneysu teslim alırken, Hastalya Otomotiv'i ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Tüzün ve Genel Müdür Kadri Kaplan temsil etti. Yapılan açıklamada, bu iş birliğinin sadece iki firma arasındaki bağları güçlendirmekle kalmadığı, aynı zamanda sektördeki yenilikçi liderlik pozisyonlarını daha da sağlamlaştırdığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ANEX Tour’un vizyonu doğrultusunda, filosuna katılan bu otobüsler, en son teknoloji, güvenlik ve konfor standartlarına sahip olup, seyahat deneyiminde fark yaratacak. Şirket, hizmet anlayışını modernize ederek müşterilerine en üst düzeyde konfor ve güvenlik sunma hedefiyle ilerlemeye devam ediyor.

Bu güçlü iş birliği, ANEX Tour’un müşteri odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne sererken, sektördeki liderlik yolunda attığı büyük bir adım olarak dikkat çekiyor. Teslim edilen Mercedes-Benz Tourismo otobüsleri, ileri mühendislik çözümleri ve yolculuklarda sağladığı benzersiz konforla fark yaratmaya hazır."


Bu Haber 06.09.2024 - 11:49:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Özkaymak

    Guneyyy 06.09.2024 - 02:07

    Özkaymak kardesının calıstıgı sırkete anlaşma yapmıs cok ıyı

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.