ANEX Grubu Almanya'da kış programını genişletti 

ANEX Grubu Almanya'da kış programını genişletti 
ANEX Grubu, Almanya pazarında kış dönemi programını önemli ölçüde genişletme kararı aldı.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Kış döneminde Türkiye'ye en fazla turist getiren FTI'ın iflas etmesinin ardından, ANEX Grubunun Almanya ayağından dikkat çeken bir adım geldi. Almanya'da Anex Tour, Bucher Reisen, Öger Tours ve Neckermann Reisen markalarıyla faaliyet gösteren ANEX Grubu, bu ülkede 2024-25 kış programını büyük ölçüde genişletti.

Son dakika talebi iki katına çıkacak

FTI'ın iflası ve Almanya'daki hava koşulları nedeniyle bu yıl Türkiye, Yunanistan, İspanya ve Mısır'a dönük son dakika tatili talebinin geçen yılkinin iki katına ulaşabileceğini ifade eden ANEX Grubunun Almaya Genel Müdürü Yasir Karaçor, "Kış sezonu satışları ise şu anda bir önceki yıla kıyasla artıda. Misafirlerimiz erken rezervasyonda yüzde 45'e varan indirimlerden faydalanıyor." dedi.

İspanya’daki otel sayısını 560’a çıkardı

Bu çerçevede İspanya programını genişlettiklerini anlatan Karaçor "Balear Adaları, Kanarya Adaları ve İspanya anakarasında programımıza aldığımız otel sayısını iki kat artırarak 560’a çıkardık. Yeni eklenen tesislerin çoğunluğu Kanarya Adaları'nda. Buradaki otellerimize 350 yeni tesis ekledik." diye konuştu. 

ANEX Tour ve Neckermann'ın Lopesan zinciri, THB ve SBH gruplarına air 20 otelle 'cazip fiyatlar' konusunda anlaştığı belirtiliyor. Tur operatörlerinin teklifleri Kanarya Adaları için hazırlanacak olan kış kataloğunda yer alacak. İspanya ana karasında Costa de la Luz ve Costa del Sol'den otellerle anlaşan şirket, Mallorca'da portföye eklediği 90 yeni otelle toplam otel sayısını üç katına çıkardı.

Mısır’dan 250, Türkiye’den 335 otel programında

Mısır'da, 150'si Hurghada'da olmak üzere, 250 oteli kış satışlarına açan şirket, özellikle Öger Tours üzerinden Türkiye'deki kış tekliflerini de genişletti. Bu kapsamda Öger Tours'un portföyünde 150, Neckermann'ın portföyünde 70 ve ANEX Tour, Bucher Reisen'in kataloğunda ise 115 tesis yer alıyor. 

Uzak mesafe destinasyonlarda da yeni oteller ekledi

Uzak mesafe destinasyonlarda da otel portföyünü artıran grup, buralarda Neckermann üzerinden büyüme planı yapıyor. Yeni girdiği Karayip Adaları'na bağlı Curacao'da 10 tesisi satışa sunan şirket, Dominik Cumhuriyeti'ndeki otel sayısını da 50'den 166'ya çıkardı. Neckermann ve Bucher üzerinden ABD'nin Miami kentinde 68 oteli kataloğuna alan şirket, New York'tan da 20 oteli misafirlerinin beğenisine sunuyor.


Bu Haber 18.07.2024 - 14:04:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.