ANEX Grubu Almanya'da 2025 sezonunu satışa açtı

ANEX Grubu Almanya'da 2025 sezonunu satışa açtı
ANEX Turizm Grubu, 2025 yaz programının önemli bir bölümünü Almanya'da satışa açtı.qq

Turizm Güncel - Dış Haberler 

Almanya turizm pazarında dört markasıyla (Anex Tour, Bucher Reisen, Öger Tours ve Neckermann Reisen) markalarıyla faaliyet yürüten Anex Grubu, 2025 yaz programının yüzde 60'ını satışa açtığını duyurdu.

ANEX Tour ve Bucher 380 oteli satışa açtı

Şirketin yaptığı duyuruya göre satışa açılan ürünler arasında Türkiye, Yunanistan, İspanya ve Mısır'ın yanında uzak mesafe tatiller ve araba yolculuğu ile giden tatiller de yer alıyor. 

ANEX Tour ve Bucher Reisen'in rezervasyona açtığı 330 otelden 280'i Antalya, 50'si ise Ege Bölgesi'nde bulunuyor. Şirket, yakında sisteme daha fazla otel ekleneceğini açıkladı. İstanbul programını da yakında satışa açacak olan ANEX Grubu; Delphin, Crystal, Selectum Hotels & Resorts ve Miracle Hotel gibi tesislere rezervasyon yapılabileceği ifade edildi.

Öger Tours programındaki 280 otel rezervasyona açıldı

Öger Tours ise Akdeniz, Ege ve Kıbrıs'ta 280 oteli satışa açtı. Bir Türkiye spesiyalisti olan Öger Tours, yakında İstanbul programını da satışa açacak. Ali Bey Hotels, Club Blue Waters ve Club Dizaly Öger Tours tarafından tek yetkili olarak satılacak. 

ANEX Grubu İspanya ve Yunanistan'daki portföyünün ise yarıdan fazlasını satışa açtı. Grup, Yunanistan'da Mitsis Hotels ve Rodos'ta Blue Sea Holiday Village'i; İspanya-Gran Canaria'da ise H10 Playa Meloneras Palace'ı programına aldı. 

ANEX Grubunun Almanya CEO'su Yasir Karaçor, 31 Aralık 2024'e kadar devam edecek olan yüzde 40'a varan indirimlerle özellikle erken rezervasyon yapan kesimleri hedeflediklerini açıkladı. 

Anex Grubu, yaz programını 15 Ekim'de Berlin'den başlayarak 17 şehirde düzenlenecek tanıtım gezisinin bir parçası olarak sunacak. Bu programlarda, programları önemli ölçüde genişletilen Yunanistan ve İspanya için özel tanıtım etkinlikleri düzenlenecek.


Bu Haber 21.09.2024 - 10:35:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.