ANA’dan İstanbul kararı

ANA’dan İstanbul kararı

Japonya merkezli hava yolu şirketi ANA, İstanbul, Milano ve Stocholm’e uçuş başlatacağını açıkladı.


Japonya merkezli hava yolu şirketi  All Nippon Airways (ANA), 2024 kış takvimine 3 yeni destinasyon ekleyeceğini duyurdu.  İstanbul, Milano ve Stokholm. ANA uluslararası ağını genişletmeye devam edecek.

ANA, HanedaHavalimanından Milano-Malpensa Havalimanına 3 Aralık 2024 tarihinden itibaren, Stocholm-Arlanda Havalimanına 31 Ocak 2025 tarihinden itibaren, İstanbul Havalimanına ise 12 Şubat 2025 tarihinden itibaren uçmaya başlayacak.

Uçuşlar Haneda-Milano hattında Salı, Perşembe ve Pazar olmak üzere haftada 3 gün, Haneda Stockholm hattında Salı, Cuma ve Pazar olmak üzere haftada 3 gün, Haneda-İstanbul hattında ise Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftada 3 gün icra edilecek.

ANA Başkanı ve CEO'su Shinichi Inoue, “Bu yeni rotalar, ANA'nın Japonya ile diğer ülkeler arasında giderek artan seyahat talebini karşılamaktaki kararlılığını yansıtıyor Bu genişleme ile yolcularımız için daha fazla seçenek yaratmayı, yeni müşteri deneyimleri sunmayı, kesintisiz ve keyifli bir yolculuğa olan bağlılığımızı güçlendirmeyi umuyoruz. Paris ve Münih’i günlük uçuş takvimimizde bulundurduğumuz için gurur duyuyoruz. Ağustos ayından itibaren de Viyana rotamızı yeniden başlatıyoruz. ‘Dünyayı Merakta Birleştirme’ vizyonumuzu geliştirmeye devam ederken, yolcularımızın bu yeni rotalardaki deneyimlerine tanıklık etmek için sabırsızlanıyoruz.” açıklamasını yaptı.

ANA, Haneda ile Milano arasındaki ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirecek. Öte yandan ANA'nın Avrupa'daki 8. destinasyonu olacak olan Stokholm'e uçuşların başlaması ile yolcular İskandinav ülkelerine daha rahat ulaşabilecekler. Büyük bir aktarma merkezi olan İstanbul’daki ANA rotası, Orta Doğu ve Afrika'ya geçişleri kolaylaştıracak. Haneda - Viyana arası uçuşlar ise Ağustos 2024'te kaldığı yerden devam edecek.

 



Bu Haber 22.07.2024 - 12:52:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.