Altı kişi birden... Lüks otelin odasında gizemli toplu ölüm

Altı kişi birden... Lüks otelin odasında gizemli toplu ölüm
Tayland'ın Bangkok şehrinde bulunan Grand Hyatt Erawan Hotelde 6 turistin cesedi bulundu.

Turizm Güncel - Dış Haberler 

Bangkok merkezdeki Grand Hyatt Erawan Hotelin 502 numaralı odasına temizlik için giden kat görevlileri, boşaltılmış olması gereken odanın kapısının içeriden kilitli olduğunu gördü. Kapıyı çalan görevliler kimsenin cevap vermediğini görünce, süitin ikinci çıkışından odaya girdi. 

Odaya giren temizlik görevlisi yaşam belirtisi olmayan 3 kadın ile 3 erkek gördü. Polis, söz konusu kişilerin, ikisi ABD pasaportuna sahip, Vietnam vatandaşları olduğunu açıkladı. Daha sonra bunlardan birinin Vietnam'ın Da Nang bölgesinden ünlü bir makyaj sanatçısı olduğu anlaşıldı. 

Polisin yaptığı ilk incelemede herhangi bir boğuşma veya yaralanma veya hırsızlık izine rastlanmadı. Herhangi bir alkol veya uyuşturucu izine de rastlamayan polis, şu anda zehirlenme üzerinde duruyor. 

Tayland Turist Ölümü

Güvenlik kamerası kayıtları incelendiğinde, bir gün önce hayatını kaybeden 6 kişinin 15 Temmuz'da otele giriş yaparak odaya yerleştiği ve aynı gün odaya yiyecek-içecek sipariş ederek odadan hiç çıkmadığı belirlendi. Ancak paylaşılan görsellerde, yemeklere de dokunulmadığı görülüyor. 6 kişinin ölüm nedeni, yapılacak otopsi neticesinde ortaya çıkacak. 

Olaya ilişkin açıklama yapan Tayland otoriteleri, ülkenin ve turizmin etkilenmemesi için gerekli acil önlem alma talimatı verdi..


Bu Haber 17.07.2024 - 10:31:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.