Uluslararası Para Fonu (IMF) heyeti başkanı Ivanna Vladkova Hollar, Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısır Başbakanı Mustafa Medbuli ile bir araya geldi.
Toplantının ardından düzenlenen basın toplantısında Mısır ile IMF’nin 8 milyar dolarlık kredi anlaşması imzalandığı açıklandı.
Hollar, Gazze savaşı nedeniyle art arda yaşanan ekonomik zorluklar ve Süveyş Kanalı gelirlerindeki düşüş nedeniyle Aralık 2022'de imzalanan 3 milyar dolar tutarındaki önceki kredi anlaşması yerine, ekonomik reform programı kapsamında 8 milyar dolar değerinde bir kredi anlaşması imzalandığını söyledi.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri