Yazın son demlerini Jolly Tur ile yaşayın

Yazın son demlerini Jolly Tur ile yaşayın


Takvim yaprakları her ne kadar sonbahara doğru dökülse de tatil isteği bitmeyenler için içlerindeki pastırma yazı bir süre daha içlerini ısıtacak gibi görünüyor. Eğer siz de yazın son demlerinde kendinize yeni bir tatil hediye etmek istiyorsanız Jolly Tur’da seçenek çok. Jolly Tur ile ister Türkiye’den otantik, eğlenceli, bol lezzetli turlara katılın; isterseniz de Ege ve Akdeniz’den bir otel seçin, yazın son güneşini kaçırmayın.
İşte Jolly Tur’un siz tatil severler için tavsiye ettiği yazın son güneşinin tadını çıkarabileceğiniz o rota…

İSTER TÜRKİYE’NİN İSTER YAVRU VATANIN CENNET BİR KÖŞESİNDE TATİLİN TADINI ÇIKARABİLECEĞİNİZ TURLAR

Türkiye’nin eşsiz diyarlarında birbirinden leziz yemekleri tadabileceğiniz bir destinasyon ya da yurt dışında otantik deneyimler yaşayabileceğiniz bir rota çizin… Jolly Tur, ‘Türkiye’den çıkmadan tatilimi yapayım’ diyenlere Adana Lezzet Festivali, Kapadokya, GAP Turları ya da Kıbrıs’ı öneriyor.

Adana Lezzet Festivali’ni tercih ederseniz damak zevkinize hitap eden bu turla randevulaşmanız gereken tarih 6 Ekim 2017 olacak. Ulaşımın otobüsle olacağı ve 1 gece konaklayabileceğiniz bu turun fiyatı ise 337 TL’den başlıyor.

Kapadokya’yı gezmek isterseniz ise her hafta çıkabileceğiniz otobüslü turlar bulunuyor. Kapadokya’nın tarihini keşfedebileceğiniz bu turun fiyatı ise 229 TL’den başlıyor.
Rotanızı adeta bir kültür mozaiği olan Güneydoğu’ya çevirmek isterseniz GAP Turları sizin için ideal. Her Pazartesi katılabileceğiniz 5 gece ve üzeri konaklamalı bu turun başlangıç fiyatı ise 898 TL.
Sonbaharda ve dahi her mevsimde albenisinden hiçbir şey kaybetmeyen bir başka rota ise Kıbrıs… Kıbrıs denilince akla ilk gelen şey lüks otelleri olur. Ancak, onu sadece bu özelliğiyle anmak da Kıbrıs’a haksızlık olur. Çünkü Kıbrıs doğanın olağan üstü güzellikleriyle kadim bir tarihin bir arada bulunduğu en çekici adalardan biri. Üstelik hem lüksten ödün vermeyip hem de bütçeyi sarsmamak da bu adada mümkün. Jolly Tur ile 3 gün sürecek bir rüya tatilin fiyatı konaklama, uçak ve transfer masraflarınızla birlikte 848 TL’den başlıyor.

EGE VE AKDENİZ’DE GÜNEŞİN BATMADIĞI OTELLER

Jolly Tur’un önerileri turlarla da sınırlı değil… Akdeniz’de doğanın içindeki saklı cennet olarak anılan pek çok otel bulunuyor.

Jolly Tur’un Antalya’daki ikinci önerisi ise Belek’te konumlanan Letoonia Golf Resort Belek. Sahil boyunca çam ağaçları içerisinde yer alan otel, 0-11 yaş aralığındaki ilk çocuğu ve 0-6 yaş arasındaki ikinci çocuğun ücretsiz olarak konaklamasına imkan tanıyarak samimi bir Akdeniz misafirperverliği vaat ediyor. Driving Range, Putting Green sahalarında yeni başlayanlar için ücretsiz golf dersleri verirken, SPA&Wellness Merkezi’nde tatil severlerin tamamen yenilenebileceği bir tatil deneyimini garanti ediyor.

Tatilinizi Antalya’da yapmayı planlıyorsanız Jolly Tur’un burada sizler için ilk otel önerisi Kemer-Tekirova’da yer alan Amara Dolce Vita Luxury olacak. Otel, denizin tam da önünde konumlanan Antik dönemin en güzel miraslarından Phaselis ile de oldukça iddialı.Pek çok farklı deneyimin yaşanmasına olanak sağlayan havuzları, beden kadar zihni rahatlatacak spa’sı, dünyanın en güzel tatlarını bir araya getiren restoranları ve oldukça iddialı tasarlanmış suit ve odaları; balayı çiftleri için adeta bambaşka bir dünyaya kapı açıyor.

Yine Belek’te yer alan Crystal Waterworld Resort&Spa, çocuklu aileler için adeta bir cennet tatil olanağı yaratan tesislerden bir diğeri. Çocukların tatillerini doyasıya, sınırsız ve özgürce yaşayabilmeleri için 4-12 yaş arası çocuklar için gün boyu aktiviteler düzenleyen otelde Crispy Mini Club, yine onların renkli ve yaratıcı dünyalarını daha da besleyecek özel tasarımlar ve aktivitelerle donatılmış durumda. Onlara özel havuz, yiyecek ve içecek servisleri; bu anlayışın yansımalarından sadece birkaçı… Yeri gelmişken hemen belirtmek gerekiyor, otel, Akdeniz Bölgesi’nin en iddialı aquapark’ına sahip.

Çocuklu aileler için en ideal otellerden bir diğeri ise Ela  Quality Resort Belek. Otelde çocukların güvenli olduğu kadar eğlenceli bir tatil geçirebilmeleri için her ayrıntı düşünümüş. Mesela bileklikler, çocukların tam anlamıyla güven içinde olmasını sağlarken, ailelerin de bu açıdan endişelenmelerinin önünü kesen bir uygulama. Bu bileklikler sayesinde, aileler, akıllı telefonlarından veya odalarındaki tv’lerden çocuklarını anlık olarak takip edebiliyorlar. Bir bu kadar önemlisi, Teddy Q, ayak izleri ile çocukların otel içersinde güvenli bir şekilde gezebilmelerine olanak sağlayan sistem. Dahası, alerji ya da başka bir hassasiyete sahip çocukların bu özelliklerine uygun bir hizmet anlayışı…

Kemer’deki bir başka huzur köşesi ise denize sıfır olarak konumlanan, ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren ve ‘Tatil Köyü’ olarak kalan nadir tesislerden bir tanesi, Club Marco Polo. Tatil severlerin gün boyu keyifli vakit geçirmelerini sağlayan otel, zengin şovlar, canlı müzik performansları gibi pek çok etkinlikle misafirlerine kaliteli bir tatil imkanı sunuyor. Aynı zamanda çocuk dostu olan otel, 0-12 yaş aralığındaki ilk çocuğu ve 0-2 yaş aralığındaki ikinci çocuğun ücretsiz olarak kalmasına imkan sağlıyor.


Bu Haber 15.09.2017 - 16:01:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.