Shangrı-La Bosphorus İstanbul’un Istakoz Brunch’ı, Hamleys’in eğlenceli dünyasıyla buluşuyor!

Shangrı-La Bosphorus İstanbul’un Istakoz Brunch’ı, Hamleys’in eğlenceli dünyasıyla buluşuyor!


Dünya mutfaklarından en iyi örnekleri ve mevsimin çiftlikten masaya en taze ve organik ürünlerini barındıran zengin büfesi ile klasik brunch’lara yepyeni bir soluk getiren Shangri-La Bosphorus Istanbul, Istakoz Brunch’ında minik misafirlerini de unutmayarak onları her pazar şehrin en keyifli brunch’ı ile buluşturuyor.

Açıldığı günden beri lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan IST TOO, dünya mutfaklarından örneklerle bezenen ve taptaze ürünlerle süslenen pazar brunch’larını, sezonun gözde lezzetleriyle birlikte Güneybatı Nova Scotia yarımadasında bulunan Cape Sable Adası’ndan getirttiği Kanadalı ıstakozlarla taçlandırıyor.

Birbirinden farklı yöntemlerle pişirilen ıstakoz çeşitlerinin tadılabileceği açık büfede, ıstakozlu pirinç eriştesinden, Asya usulü ıstakozlu ve sebzeli pilava, safranlı ıstakoz çorbasından, enginarlı ıstakoz salatasına kadar birçok lezzet yer alacak.

DÜNYANIN EN ÜNLÜ OYUNCAK MARKASI HAMLEYS, SHANGRİ-LA BOSPHORUS, ISTANBUL’DA

Dünyanın en ünlü oyuncak mağazası olan İngiltere kökenli Hamleys, oyuncakları, oyun atölyeleri ve eğitmenleri ile birlikte eylül ayı itibariyle Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da yerini alıyor. Hamleys ile rengarenk bir işbirliğine giren Shangri-La Bosphorus, Istanbul, büyüklere enfes lezzetler sunarken, miniklere de her pazar bambaşka sürprizlerle unutulmaz bir gün yaşatacak. Dahası süper kahramanlarla birlikte keyifli aktivitelere katılacak olan çocuklar, Hamleys’in birçok yaş grubuna uygun oyuncaklarla süslediği oyun odasında süper kahramanlarının maskotunu da bulabilicekler.

Çocuklara özel olarak hazırlanan brunch büfesinde ise miniklerin ilgisini çekecek hamburger, makarna, döner, tavuk şiş, parmak sosis, waffle, pamuk şeker ve dondurma büfesi gibi renkli lezzetin yanı sıra organik kahvaltı çeşitleri, salata büfesi ve taze meyve suyu alternatifleri gibi pek çok sağlıklı ürün bir arada bulunuyor.

Hamleys’in muhteşem oyuncakları ve sürpriz aktiviteleri ile her pazar IST TOO’da sunulacak olan ıstakoz brunch’ında minikler, hem renkli ve eğlenceli bir öğünün tadını çıkaracak hem de aileleriyle birlikte keyifli bir hafta sonu yaşayacak. 12.00 ile 15.00 saatleri arasında sınırsız ıstakoz ve yerli içeceklerle süslenen bu olağanüstü brunch deneyimi kişi başı 189 TL. 0 – 6 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 7 – 12 yaş arasındakilere ise yüzde 50 indirimli.



Bu Haber 13.08.2015 - 14:30:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.