Qatar Airways 'En İyi Business Class' ödülünü kazandı

Qatar Airways 'En İyi Business Class' ödülünü kazandı

Qatar Airways, Business Traveler Dergisi'nin Orta Doğu baskısının okuyucuları tarafından verilen oylarla 2015 Business Traveler Orta Doğu Ödülleri kapsamında En İyi Business Class hizmeti veren hava yolu şirketi seçildi.
 
Ödül, Dubai’deki (BAE) Conrad Hotel’de düzenlenen ödül töreninde sunuldu. Bu ödül ile birlikte Doha merkezli hava yolu şirketinin beş yıldızlı hizmeti, Qatar Airways’in ağırlıklı olarak varlık gösterdiği Arap Seyahat Piyasasında öne çıkmasını sağladı.
 
Ödülü şirket adına BAE Ülke Müdürü Rohan Seneviratne aldı. 
 
Qatar Airways Group CEO’su Ekselansları Sayın Akbar Al Baker, bu ödülün hava yolu şirketinin mükemmelliğe ve profesyonelliğe olan adanmışlığını yansıttığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Bu, Qatar Airways için gurur verici bir an. Business Traveler Orta Doğu Ödülleri ile onurlandırılmaktan ve yolcularımız tarafından sunduğumuz ürün ve hizmetlerin mükemmelliğinin onaylanmasından dolayı heyecanlıyız.”
 
“Qatar Airways adına, Business Traveler Orta Doğu dergisinin okuyucularına ve bizimle seyahat ederek güvendiklerini gösteren herkese teşekkür etmek istiyorum. Aldığımız ödüller bizi hem havada hem de yerde yolcularımıza daha ayrıcalıklı hizmetler sunmak için teşvik edecek.”
 
Sektör denetçisi Skytrax tarafından art arda iki yıl 'En İyi Business Class' ödülünü alan, 2011 ve 2012 yıllarında Yılın Hava Yolu Şirketi seçilen Qatar Airways yolcularına seçkin bir seyahat deneyimi sağlamasıyla dünya çapında tanınıyor.
 
Sadece 18 yıldır faaliyette olan Qatar Airways bu süre içinde oldukça hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Hava yolu şirketi şu anda, 156 uçaktan oluşan modern filosu ile Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da iş ve tatil amaçlı seyahat edenler için 146 varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor.
 
 


Bu Haber 11.05.2015 - 13:00:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.