Profilo'dan zamanla yarışan yeni bulaşık makinesi


 

Profilo’nun yeni BM6481MG serisi bulaşık makinesi, 14 kişilik geniş kapasitesi ve iki kat hızlı çalışan teknolojisiyle, kadınlara ve geniş ailelere ihtiyacı olan hızlı çözümler getiriyor. Paslanmaz çelik paneliyle oldukça şık tasarımlı makine, 6 ayrı programı, akıllı deterjan dozaj sistemi, kirlilik ve yük seviyesini ölçen sensörleri ve Auto 3in1 deterjan otomatiği özellikleriyle fark yaratıyor.

 

Dayanıklı, estetik ve ileri teknoloji ile geliştirilen ürünleri ile hayata konfor katan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni bulaşık makinesi Profilo BM6481MG, dağ gibi yığılan bulaşıkları JetPlus özelliği ile tam “yüzde 50”ye varan zaman tasarrufuyla bir çırpıda yıkıyor. Çok meşgul veya acelesi olan kullanıcılara, sadece “JetPlus” opsiyonunu etkinleştirerek, seçilen programın yıkama süresinde otomatik olarak yüzde 50’ye varan zaman tasarrufu sağlayabilen bulaşık makinesi, Profilo bulaşık makinelerinde bulunan asansörlü üst sepet özelliği ile üst sepet doluyken bile yüksekliği değiştirilebiliyor ve böylece tencere ve tavalara rahatlıkla yer açılabiliyor.

 

Yeni Profilo BM6481MG bulaşık makinesi, 14 kişilik geniş kapasitesiyle hem kalabalık ailelere hem de hayatlarında zamanın çok değerli olduğu çalışan kadınlara hitap ediyor. LED'li program takip göstergesi bulunan paslanmaz çelikten paneli ve oldukça şık tasarımıyla dikkat çeken bulaşık makinesi, A++ sınıfı enerji verimliliğiyle üretilen teknolojisiyle de ev bütçesine katkıda bulunuyor.

 

Yeni Profilo BM6481MG, 45 ile 70 derecelik sıcaklıklar arasında 6 ayrı yıkama programı ve bu programları destekleyenPowerWash (kirli bulaşıklar için yoğun yıkama opsiyonu), JetPlus (her program ile kombinleyebileceğiniz hızlı yıkama opsiyonu) ve HijyenEkstra (Özellikle evde bebek veya biz hastanız varsa strelizasyon sağlayan yıkama opsiyonu) gibi özelprogram opsiyonlarıyla fark yaratıyor, size esasında 6 yıkama programlı bir bulaşık makinesinden çok daha fazlasını sunuyor!

 

İleri teknoloji ürünü makinede, 24 saate kadar başlama zamanını erteleme, akıllı deterjan dozaj sistemi, kirlilik ve yük seviyesini ölçen sensörleri ve deterjan otomatiği gibi özellikleriyle hayatı oldukça kolaylaştıran diğer özellikleri de taşıyor.

 



 



Bu Haber 15.04.2014 - 11:23:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.