İstanbul'un tatil tadındaki şehir oteli


İstanbul Anadolu yakasının en iyi Spa oteli Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla birinci yılını kutluyor. Otel, açılışının birinci yılına özel olarak misafirlerine Şubat ayı boyunca tüm haftasonu konaklamalarında geçerli sürpriz fırsatlar ve hediyeler sunuyor.

İstanbul, Şubat 2015 – İstanbul Anadolu yakasının en iyi Spa oteli Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla birinci yılını kutluyor. Carlson Rezidor Hotel Group'un İstanbul'daki ilk Spa oteli olarak 2014 yılı Şubat ayı başında açılan Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla, Aydınlı mevkiinde toplam 20 dönüm arazi üzerine konumlanmış, şehrin gürültüsünden uzakta yeşillikler içerisindeki muhteşem bir Spa oteli olarak hizmet veriyor. Otelin yatırımı ve inşaatı Kolin İnşaat bünyesindeki Turkol Turizm ve Yatırım A.Ş. tarafından gerçekleşti. Birbirinden şık 249 odası, dev Spa merkezi, ferah toplantı salonları, şık restoranları ve yazın faaliyet gösteren muhteşem açık havuzu ile otel şehir içinde tatil fırsatı sunuyor.

Otelin birinci yılını değerlendiren Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla Genel Müdürü Özgen Sağınç; "‘Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla oteli olarak 1 yıl içerisinde inanılmaz işler başardık. Yıl boyunca haftasonu konaklamalı toplantı grupları, hafta içi toplantı grupları, iş amaçlı seyahat eden iş adamları, havalimanı misafirleri, yerli Spa müşterileri, düğün ve etkinlik müşterilerini ağırladık. Spa merkezimiz ‘Elysia Spa’ İstanbul’un en gözde Spa merkezi haline geldi. Misafirlerimize sunduğumuz Spa olanakları ile özellikle haftasonları için şehrin gürültüsünden uzak alternatif bir otel olduk. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.’ sözleri ile ilk yılı özetledi.

Sıradışı Konaklama Deneyimi...

Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla’da çağdaş bir anlayışla dekore edilmiş toplam 249 oda bulunuyor. Otelin balkonlu ferah odaların tasarımında misafirlerin konforu için tüm ayrıntılar düşünülmüş durumda. Banyolarının içerisinde bulunan kurnalar, teraslı şık suitlerinin içerisinde bulunan Türk Hamamı ve saunalar otelin genel Spa konseptinin odalardaki uzantısı niteliği taşıyor. Uydu yayını, ücretsiz internet bağlantısı, ‘This Works’ banyo ürünleri, yastık menüsü gibi hizmetlerle misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen otel sıradışı bir konaklama deneyimi sunuyor.

Toplantılarınız daha rahat...

Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla’da 3300 metrekare alan ve iki ayrı kat üzerine konumlanmış toplantı odaları bulunuyor. 580 metrekarelik ikiye bölünebilinir Tuzla Balo Salonu, geniş fuaye alanına sahip 750 kişilik toplantılara ev sahipliği yapabilecek Teoman Ermete Konferans Salonu, 30 metrekare ile 260 metrekare arasında değişik büyüklüklere sahip 9 ayrı toplantı odası ile hizmet veren otel yaz aylarında havuz başı etkinlikleri için de oldukça ideal. Toplantı odalarında; son teknoloji ile donatılmış ekipmanlar, ücretsiz kablosuz internet bağlantısı, modern havalandırma ve aydınlatma sistemleri bulunuyor.

Gerçek Spa deneyimini keşfedin!

Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla’ nın 4000 metrekarelik alan üzerine konumlanmış Spa merkezinde gün ışığı alan kapalı havuz ve performans havuzu, Fitness merkezi, birbirinden ferah masaj ve bakım odaları, saunalar, aroma buhar odaları, Türk hamamları, özel havuzlu Spa suitleri ve eğlenceli macera tüneli bulunuyor. Otelin Spa merkezinde ünlü Spa ürün markası Panpuri’nin organik ürünleri kullanılıyor. Spa merkezi’nin tam ortasında konumlanmış muhteşem Zen Bahçesi doğal bitkilerle donatılmış yeşil bir alan içerisinde dinlenme fırsatı sunuyor.

Açılışının ilk yılına özel olarak Şubat ayı boyunca tüm haftasonu konaklamalarında geçerli sürpriz fırsatlar ve hediyeler sunan otel ile ilgili detaylı bilgi ve rezervasyon için +0216 5606000.




Bu Haber 16.02.2015 - 10:05:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.