Dünyaca ünlü dansçılar, Gloria Sports Arena'da



Dünyanın en prestijli dans yarışmalarından biri olarak kabul edilen World Dance Sport Federation’a bağlı Dünya Dans Şampiyonası “Gloria World Open”, Gloria Sports Arena’nın ev sahipliğinde; 21-22 Mart 2015 tarihlerinde ilk kez Türkiye’de gerçekleşiyor.

Dünya çapında büyük bir ilgiyle izlenen, World Dance Sport Federation’a bağlı olarak organize edilen ve dünyanın en prestijli dans yarışması olarak kabul edilen Gloria World Open, Dünya Dans Federasyonu Başkanı Carlos Freitag’nın da katılımıyla 21-22 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşiyor.

World Dance Sport Federation’ın takvimine girilerek Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan dünya çapındaki bu organizasyon, Gloria World Open (GWO) adı altında; Gloria Sporsts Arena’nın ev sahipliğinde yapılıyor. Dünya çapında geçekleşen yarışmalar her yıl ayrıca Almanya, Japonya, Çin ve Hong Kong’ta da düzenleniyor.

Dansın spor olarak kabul edildiği 8 kategoride büyükler ve küçükler için gerçekleşecek yarışmada, yarışmacılar Dünya sıralamalarını yükseltmek amacıyla mücadele ederken, izleyicilere de görsel bir şölen yaşatıyor. 15 ülkeden toplam 18 hakemin bulunduğu yarışmanın başhakemliğini İspanya’dan Marco Sietas yapıyor.

Türkiye’nin ilk ve çok kapsamlı spor kompleksi olan Gloria Sports Arena’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek önemli spor etkinliklerinden biri olan ve sonraki yıllarda da devam edecek Gloria World Open, dünyanın en saygın ve prestijli yarışmalarından biri olarak gösteriliyor.




Bu Haber 26.01.2015 - 13:45:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.